Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sofokus kokemuksia

Sofokus kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Sofokus Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVennerin B2B-tilausjärjestelmä on koottava verkkokauppa

"Sofokuslaiset yllättivät meidät positiivisesti toiminnallisuuksien, ratkaisujen ja järjestelmän visuaalisuuden suhteen."

-- Emilia Järvinen

Näytä referenssi

ReferenssiKoottava liiketoiminta toi Mintille ratkaisun digitaaliseen itsepalveluun

"Tuskin olisin uskaltanut hypätä kasvuyrittäjäksi ilman Sofokuksen tukea." – Emilia Nordquist, Yrittäjä, Mintti Siivous"

-- Emilia Nordquist

Näytä referenssi

ReferenssiPirstaloitunut ulkomediakenttä sai yhteisen alustan, joka mahdollistaa toimijoille saumattoman yhteydenpidon ja reaaliaikaisen inventaarion kaupallistamisen

"Sovelluskehittämisen yhteydessä saatiin Sofokuksen päässä paljon tukea myös liiketoiminnan kasvattamiseen. Esimerkiksi liiketoimintamallin pohdinta on tosi keskeistä yksittäisenkin tuotteen kehityksessä, ja meidän kohdalla se johti siihen, että lähdettiin tuotteen kanssa tekemään SaaS-liiketoimintaa."

-- Tuukka Korolainen, yrittäjä, Blip

Näytä referenssi

ReferenssiKauppahalli24 digitalisoimassa vähittäistavarakauppaa

"Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta. On palkitsevaa kuulla, että asiakkaat pitävät verkkokaupastamme ja ovat olleet siihen hirvittävän tyytyväisiä. "

-- Hanna-Kaisa Risku

Näytä referenssi

ReferenssiBrang - Kilpailuetua räätälöidyn laskutusalustaratkaisun avulla

"Sofokukselta saimme vastauksen siihen, miten pystyisimme palvelemaan kaikkia yrityksiä mahdollisimman skaalautuvasti."

-- Arto Kallio

Näytä referenssi

ReferenssiNeuroliitto

"Projekti oli työläs, mutta onnistui hyvin. Olen tyytyväinen, että valitsin juuri teidät toteuttamaan projektia."

-- Minna Heikkilä, Viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFiivu

"Todella positiivista miten kartalla tiimi oli. Miettiessämme uusia ominaisuuksia, oli heillä jatkuvasti kehityskelpoisia ideoita. Ei oltu pelkästään siinä että Sofokus tuottaa koodia vaan myös arvoa prosessien kehitykselle."

-- Mikael Santanen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiBaiks

"Sofokus teki erittäin hienoa työtä näin lyhyessä ajassa ja onnistui monimutkaisten integraatioiden toteuttamisessa."

-- Jyri Turkkila, Marketing Manager

Näytä referenssi

ReferenssiLashLovers

"Tavoitteina olivat helppokäyttöisyys, nopeus ja joustavuus sekä asiakkaidemme että tilauskäsittelytiimimme näkökulmasta. Nämä avaintavoitteet toteutuivat tässä projektissa hienosti."

-- Paula Jousmäki, Vienti ja toimittajasuhteet

Näytä referenssi

ReferenssiFlextila

"Olen urani aikana nähnyt monenlaisia projekteja ja sanoisin, että tämä on ollut yksi onnistuneimmista projekteista, joissa olen ollut mukana."

-- Pasi Kivekäs

Näytä referenssi

ReferenssiLiveto

"Tämä oli ensimmäinen kerta Naamat-rockfestivaalien historiassa, kun lipunmyynti ei kaatunut."

-- Antti Korhonen

Näytä referenssi

ReferenssiNordic Green Energy – vihreää energiaa verkosta

"Parin vuoden erinomaisesti menneen yhteistyön jälkeen Sofokus oli luonnollinen valinta sivustouudistuksen toteuttajaksi. Halusimme mukaan kumppanin, joka ymmärtää sekä bisnestä että koodia."

-- Petteri Hiipakka

Näytä referenssi

ReferenssiRainmaker

" Olimme liikkeellä melko kiireellisellä aikataululla mutta aikataulut pitivät ja saimme juuri sen mitä olimme sopineet. Projektihallinnan työkalut varmistivat sen, että tiesimme koko ajan missä mennään."

-- Essi Valtonen

Näytä referenssi

ReferenssiFredman Group – taistelu täydellisten keittiöiden puolesta

" Taas kerran on vain ja ainoastaan hyvää sanottavaa toteutuksesta ja projektin etenemisestä. Sofokuksella todella ymmärretään brändin arvo ja tekninen toteutus luodaan se huomioiden."

-- Elina Kiiski

Näytä referenssi

ReferenssiSRV Avain -palvelu

"Yhdessä saimme luotua asiakaslähtöisen teknisen toteutuksen. Yhteistyö sujui mallikkaasti koko projektin ajan."

-- Riikka Lohikoski

Näytä referenssi

ReferenssiToyota Jousto

"Sofokus onnistui hyvin suunnittelijoidemme vision konkretisoinnissa toimivaksi tuotteeksi. Jo ensimmäiset prototyypit näyttivät nopeasti sen, millainen potentiaali helppokäyttöisellä laskurilla on omatoimisessa autorahoituksen suunnittelussa."

-- Patrik Liljebäck

Näytä referenssi

ReferenssiCase Eskimo Finland

"Olemme erittäin tyytyväisiä Sofokuksen laajaan osaamiseen ja palveluasenteeseen. Kun teollisuusyritys, jonka toiminnanohjaus on perustunut yritysten väliseen kauppaan, alkaa aktiivisesti myydä tuotteita myös suoraan loppuasiakkaille, on mietittävä aivan erilaisia kysymyksiä kuin ennen. Sofokus on ratkonut sinnikkäästi juuri niitä vaikeimpia ongelmia, eli miten Magento integroidaan.."

-- Susanna Paloheimo

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin kansainvälinen balettikilpailu

"Bisnesmaailman ajattelumallin mukaan tuominen oli meille hyvä juttu. Emme olisi ottaneet huomioon kuinka tärkeää on että meitä pystytään seuraamaan helposti sosiaalisessa mediassa tai että kävijä pystyy vaivattomasti tilaamaan uutiskirjeen. Me pidämme kyllä huolen siitä että visuaaliset elementit ovat juuri sellaiset kuin me haluamme."

-- Asta Lindholm

Näytä referenssi

ReferenssiHakulaari

"Se viesti ja asenne, joka Sofokukselta välittyi koko projektin ajan oli se, että heille voi olla yhteydessä missä asiassa tahansa ja, että aina saa kysyä - tyhmiäkin. Arvostin myös hirveästi sitä, että meille on alusta asti kerrottiin, mitä kannattaa toteuttaa ja mitä ei. Kyllä minä voisin tuollaisten tyyppien kanssa lähteä tekemään hommia uudestaankin."

-- Anna-Maria Lehti

Näytä referenssi

ReferenssiDuodecim verkkokauppa

"Toteutus sujui erittäin hyvin avoimessa ja tehokkaassa ilmapiirissä. Sofokuksen asiantuntijoiden tekninen osaaminen oli erinomaista. Projekti oli myös ajallisesti koko ajan hyvin hallussa, vaikka osa integraatioratkaisuistamme oli melko monimutkaisia."

-- Mari Ketola

Näytä referenssi

ReferenssiLounea verkkopalvelu

"Olen ollut mukana monissa vastaavissa projekteissa ja mielestäni Lounean sivustouudistus projektinhallinnallisesti yksi parhaista."

-- Sanna Heinonen

Näytä referenssi

ReferenssiCarl Stahl Oy B2B verkkokauppa

"Olemme saaneet asiakaspalautteena kiitoksia uudesta hyvin toimivasta sivusta. Vakiokäytäntö on se, että jos mitään ei kuulu kaikki on hyvin ja jos joku oikein erikseen kiittää, asiat ovat ihan poikkeuksellisen hyvin. Palautteesta voidaan päätellä, että hyvin onnistuttiin."

-- Olli Lindroos

Näytä referenssi

ReferenssiMuumimaailma lipunmyyntijärjestelmä

"Myimme prosentuaalisesti jo pilottivaiheessa uuden lippujärjestelmän kautta huomattavasti enemmän ennakkolippuja kuin aikaisemmin."

-- Tomi Lohikoski

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Duetto - luottokaupan riskienhallintapalvelut verkossa

"Sofokukselta tulleet ehdotukset olivat koko ajan hyviä, samoin kuin ohjeistus siitä, mitä missäkin projektin vaiheessa odotettiin meiltä ja missä vaiheessa on mahdollista päästä eteenpäin. Ilman tätä hyvää yhteistyötä näin tiukka aikataulu projektille ei olisi ollut mahdollinen."

-- Terhi Hakkarainen

Näytä referenssi

ReferenssiStora Enso Metsä metsänomistajien tukena

"Lisäarvo, jota metsänomistajat verkkosivuston kautta saavat on varmasti se, että se etsitty tieto löytyy siltä tasolta, jossa käyttäjä sitä tarvitsee. Asiakkaat saavat tietoa metsäverotusasioiden hoitamisesta ja esimerkiksi siitä, miten metsästä saa enemmän taloudellisesti irti."

-- Marko Kari

Näytä referenssi

ReferenssiIDEAL keittiöt verkkosivusto

"Pidän siitä, että sivusto on rakennettu niin, että lähes kaikki on itse muokattavissa. Aikaisemmissa toteutuksissa olen pienimpienkin muutosten kohdalla joutunut ottamaan yhteyttä ylläpitoon."

-- Pekka Viikari

Näytä referenssi

ReferenssiDreamPetStore monikauppiasverkkokauppa

"Yhteistyö Sofokuksen kanssa on mielestäni sujunut hyvin. Molemmilla, sekä meillä että Sofokuksella on alusta asti ollut näkemys, että tässä ollaan rakentamassa jotain täysin uudenlaista ja sellaista mitä ei aikaisemmin ole ollut."

-- Eeva Jauro

Näytä referenssi

ReferenssiVapaat Ajat - Uudenlaista hyvinvointipalvelua luomassa

"Yhteistyö on ollut hyvin helppoa jo heti ensi metreiltä asti. Otin aikoinaan yhteyttä Teemu Maliseen Sofokukselta ja keskustelimme pitkään koko projektista. Sain heti kuvan, että heitä kiinnostaa palvelun kokonaisvaltainen kehittäminen. Saamani palvelu ei ole siis ollut pelkkää koodausta vaan olen saanut tukea myös itse liiketoiminnan kehittämiseen. Olen ollut hyvin tyytyväinen.."

-- Henri Valvanne

Näytä referenssi

ReferenssiKunta10 raportoinnin työkaluna

"Aiemmin prosessi saattoi pahimmillaan kestää puoli vuotta, koska me teimme kaikki kuvat ja taulukot itse. Uuden ohjelman avulla tulokset ovat asiakkaiden käytössä välittömästi siitä, kun olemme ladanneet datan ohjelmaan. Olemme kehittäneet ohjelmaa pikku hiljaa eteenpäin asiakkaiden toiveita kuunnellen. Suunnitelmia on kyllä suuntaan ja toiseen vaikka kuinka."

-- Kehitysjohtaja Anne Linna

Näytä referenssi

ReferenssiCailap verkkokauppa/verkkosivusto

"Saavutimme Sofokuksen tuottamalla järjestelmällä 440.000 euron säästöt yhden vuoden aikana!"

-- Toimitusjohtaja Lauri Laurmaa

Näytä referenssi

ReferenssiShipsu ja meriteollisuuden uudet tuulet

"Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että Sofokuksella asiat osattiin kaltaiselleni ei-teknilliselle ihmiselle selittää niin että ymmärsin koko ajan mistä on kysymys. Koin, että puhuimme samaa kieltä ja sain paljon oppeja siitä, miten asiat kuuluu tehdä."

-- Mikko Varjanne

Näytä referenssi

ReferenssiHeirol – Autotallista keittiövälinetuottajien kärkeen

"Yhteistyö Sofokuksen kanssa on ollut helppoa, koska he ovat ymmärtäneet mistä liiketoiminnassamme on kyse. Me olemme voineet keskittyä omaan osaamiseemme ja Sofokus on tukenut liiketoimintamme sähköistämistä."

-- Toimitusjohtaja Rolf Moborg

Näytä referenssi

ReferenssiNETIN PARAS RUOKAVERKKOKAUPPA 2013 - Kauppahalli24

"Olemme saaneet asiakkailtamme erittäin hyvää palautetta. On palkitsevaa kuulla, että asiakkaat pitävät verkkokaupastamme ja ovat olleet siihen hirvittävän tyytyväisiä. On ihan liikuttavaa kun, saan lukea palauteviestejä, joissa kerrotaan, miten palvelu on pelastanut asiakkaan arjen ja kuinka loistava juttu tämä on."

-- Hanna-Kaisa Risku

Näytä referenssi

ReferenssiSnoobi

"Kerrankin saittiprojekti, joka meni maaliin kerralla ja kunnolla."

-- Mikko Seppä

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus Oy:n referenssit

Sofokus Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia