Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sofokus Oy

Sofokus on sähköisen liiketoiminnan asiantuntijakonserni. Muotoilemme puolustettavaa kilpailuetua luovia liiketoimintakonsepteja ja toteutamme niitä digitaaliteknologian keinoin kunnianhimoisille asiakkaillemme. Sijoitamme myös startupeihin.

Sofokus Oy - Yritysesittely

Organisaation kokoa merkityksellisempää on palava halu kehittää toimintaa. Autamme niin isoja kuin pieniä organisaatioita modernisoimaan toimintaansa ja luomaan puolustettavaa kilpailuetua.

Uskomme yhdessä tekemisen voimaan: niin asiakkaidemme kuin muiden alan toimijoiden kanssa.
Keskitymme muotoilemaan voittavia liiketoimintakonsepteja ja toteuttamaan niitä modernin teknologian keinoin kunnianhimoisille asiakkaillemme.

Tarjoamme koko palvelut toiminnan muotoilusta toteutukseen saakka. Sijoitamme alkuvaiheen kasvuyrityksiin ja kiihdytämme niiden kasvua. Sofokus on tulorahoitteinen, työntekijöidensä omistama ja kuuluu Euroopan nopeimmin kasvaviin yrityksiin (Inc.5000EU 2019).

Rohkaisemme ihmisiä huolehtimaan työn ja vapaa-ajan tasapainosta – Better Monday®.
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 1604545-7
Perustettu 2000
Www www.sofokus.com
Puh +358 (0)40 713 5674
E-mail sales@sofokus.com
Toimipaikat Helsinki, Turku
Jäsenyydet
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Viestintä
(34)
Myynti
(31)
Markkinointi
(29)
Asiakkuudenhallinta CRM
(5)
Projektinhallinta
(5)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(5)
Tietohallinto
(4)
Tuotanto
(3)
BI ja raportointi
(2)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(2)
Toiminnanohjaus ERP
(2)
HR
(1)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(20)
Kauppa
(19)
Asiantuntijapalvelut
(17)
IT
(15)
Koulutusala
(12)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(8)
Urheilu, viihde ja virkistys
(6)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(4)
Valmistava teollisuus
(4)
Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Kiinteistöala
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Media
(1)
Prosessiteollisuus
(1)
Raaka-aineet ja energia
(1)
Telekommunikaatio
(1)
Rakentaminen
(0)

Teknologia

Open source
(38)
Linux
(27)
WordPress
(4)
Django
(3)
Magento
(3)
Google
(1)
PHP
(1)
Python
(1)
WooCommerce
(1)
Amazon Web Services
(0)
Android
(0)
Angular
(0)
Django CMS
(0)
Java
(0)
Javascript
(0)
Julkaisujärjestelmä CMS
(0)
Mac OS
(0)
Node.js
(0)
React
(0)
React Native
(0)
Shopify
(0)
Windows
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(44)
Valmisohjelmisto
(41)
Konsultointi
(36)
Tuki- ja ylläpitotyö
(28)
Koulutus
(13)

Omat tagit

digitaalinen liiketoiminta
django
magento
WordPress
Agile
ajax
API
b2b
cloud computing
CMS
E-commerce
ecommerce
Intranet
jquery
Lipunmyyntijärjestelmä
Maksujärjestelmäintegraatio
markkinoinnin automaatio
mobiili
Mobile UI
Monikanavaisen kaupan järjestelmät
MVP
MySQL
nettikauppa
Ohjelmistot
PHP
PostgreSQL
python
responsiivisuus
SaaS
skaalautuvuus
alusta
alustatalous
integraatio
B2B verkkokauppa
B2B-verkkokauppa
verkkokauppa
bisnesmuotoilu
digitaalinen palvelumuotoilu
liiketoiminta
palvelumuotoilu
composable
composable business
composable commerce

Sofokus - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMintti Siivous murtaa pölyyntyneet mielikuvat siivousalasta

"Tuskin olisin uskaltanut hypätä kasvuyrittäjäksi ilman Sofokuksen tukea." – Emilia Nordquist, Yrittäjä, Mintti Siivous"

-- Emilia Nordquist

Näytä referenssi

ReferenssiPirstaloitunut ulkomediakenttä sai yhteisen alustan, joka mahdollistaa toimijoille saumattoman yhteydenpidon ja reaaliaikaisen inventaarion kaupallistamisen

"Sovelluskehittämisen yhteydessä saatiin Sofokuksen päässä paljon tukea myös liiketoiminnan kasvattamiseen. Esimerkiksi liiketoimintamallin pohdinta on tosi keskeistä yksittäisenkin tuotteen kehityksessä, ja meidän kohdalla se johti siihen, että lähdettiin tuotteen kanssa tekemään SaaS-liiketoimintaa."

-- Tuukka Korolainen, yrittäjä, Blip

Näytä referenssi

ReferenssiNeuroliitto

"Projekti oli työläs, mutta onnistui hyvin. Olen tyytyväinen, että valitsin juuri teidät toteuttamaan projektia."

-- Minna Heikkilä, Viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFiivu

"Todella positiivista miten kartalla tiimi oli. Miettiessämme uusia ominaisuuksia, oli heillä jatkuvasti kehityskelpoisia ideoita. Ei oltu pelkästään siinä että Sofokus tuottaa koodia vaan myös arvoa prosessien kehitykselle."

-- Mikael Santanen, CEO

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Sofokus - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

On tärkeää tiedostaa, että digimarkkinointiin kuuluu (kasvava) joukko erilaisia työkaluja, joilla voit hakea tuloksia omaan liiketoimintaasi. Kaikki keinot eivät suinkaan sovi kaikille. Kuten perinteisessä markkinoinnissa oikeiden tapojen tunnistaminen on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Yrityksen liiketoiminnan yhtenä olennaisena osana on laadukas viestintä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Autamme asiakasyrityksiämme erilaisissa digitaalisen markkinoinnin ongelmissa, mutta myös tarvittaessa viestinnän pulmissa. Hyödynnämme omaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Faktat puhuvat sanoja voimakkaammin. Data-analytiikka tarjoaa liiketoiminnan kehityksen edellyttämiä todistusainestoa ja analyyseja, tuo pohjasuunnitelman asiakaskeskeiseen designiin ja auttaa vahvistamaan ohjelmistokehityksen vaatimat muutokset...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Arkkitehtuuri

Ohjelmistoarkkitehtuuri määrittelee kuinka hyvin toiminnallesi kriittinen sovellus skaalautuu, lokalisoituu ja erityisesti joustaa liiketoimintarpeiden muuttuessa. Hyvä ohjelmistoarkkitehtuuri tukee liiketoimintaasi Kilpailuedun rakentamisessa ohjelmistojen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Auditointi

Olemassaolevien palvelujen auditointi ja analysointi tarjoaa meille pääsyn informaation ytimeen. Meidän löydöksiemme ja asiakkaan näkemyksien yhdistäminen tuo meidät samalle sivulle ja voimme näin kirjoittaa seuraavat luvut yhdessä. Tarkistuslistamme ei..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Graafinen suunnittelu

Verkkopalvelun graafinen suunnittelu tuottaa suuren osan ohjelmiston käyttökokemuksesta ja on sitä kautta tärkeä osa ohjelmistokehitystä. Graafinen suunnittelu toimii myös ideoiden konkretisoinnissa. Rautalankamallien kautta yhdessä tekeminen saa muodon ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Tietojen jakaminen rajapinnan kautta toiseen järjestelmään on avainasemassa varsinkin edistyneissä ohjelmistoratkaisuissa. Rajapinta itsessään voi olla koko liiketoiminnan ydin, jos kerätty data on itsessään arvokasta käytettäväksi usealle taholle...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IoT

Sekä antureiden että muiden tietotekniikan komponenttien hinnat ovat jatkuvasti laskussa. Olemme päässeet siihen pisteeseen, ettei tuotteiden kytkeminen internettiin ole enää teknologiasta, hinnasta tai yhteydestä kiinni. Tämä kehitys tuo meidän..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Nopeassa tahdissa muuttuva ohjelmistokehitys on tehnyt ketterästä kehittämisestä erittäin tarpeellisen osan projekteja. Ketterällä kehittämisellä tarkoitetaan jatkuvaa projektin prioriteettien arvioimista ja suunnan muuttamista muuttuneen tilanteen takia...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymä on ohjelmiston ensivaikutelma, joka jättää lähtemättömän muistijäljen. Hyvä käyttöliittymä on mahdollisimman intuitiivinen mahdollisimman suurelle osalle käyttäjistä. Ohjelmiston omistaja usein tottuu käyttöliittymään ja jotain..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laadunvarmistus

Laadunvarmistus on kuin sipuli, jossa on monta kerrosta. Ohjelmistokehittämisessä käsitellään usein laajoja kokonaisuuksia, jotka rikkoutuvat herkästi. Kun ohjelmiston yhtä osaa kehitetään, se aiheuttaa ongelman jossain toisessa osassa. Yksi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lisätty todellisuus ja VR

Virtuaalinen todellisuus tuo uuden syvyyden ohjelmistosta saatavaan kokemukseen. Virtuaalista todellisuutta voidaan käyttää viihteessä, kuten peleissä, mutta yhtä hyvin se sopii esimerkiksi töiden harjoittelemiseen. Lisätyssä todellisuudessa voidaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Maksaminen on laajentunut käsittämään muutakin kuin verkkopankit ja luottokortit. Koko maksaminen on murroksessa ja suuret yhtiöt kuten Apple, Google ja PayPal ovat muokanneet maksamista omista lähtökohdistaan. Lompakot ovat muuttuneet verkkoratkaisuksi ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Ihmisten netinkäyttö siirtyi ensin pöytäkoneilta läppäreihin ja siitä puhelimiin. Vuonna 2017 68 % suomalaisista käytti internetiä vapaa-ajalla puhelimella. Muiden mobiilikäyttöön soveltuvien laitteiden, kuten kannettavien tietokoneiden tai tablettien,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistokehityksen palveluja vaativiin sähköisen liiketoiminnan tarpeisiin. Olemme erikoistuneet ohjelmistoratkaisuihin, jotka kehittyvät saumattomasti liiketoimintasi rinnalla koko sen elinkaaren ajan. Olemme keskittyneet tuottamaan kilpailuetua..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Sofokus on virallinen Google Cloud Platform -kumppani ja me autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin oikean palvelun – haitpa sitten skaalautuvaa datavarastoa, voimakkaita analytiikkatyökaluja tai haluat vain tehostaa sivustoasi parantamalla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

WordPress (WP) on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä ja sen suosio on koko ajan kasvussa. WP perustuu avoimeen lähdekoodiin, joten sen käyttö on ilmaista. WordPressin kehittäjä- ja tukiyhteisö on erittäin aktiivinen...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tekoäly ja koneoppiminen voi tuntua kaukaiselta, mutta jokaisella suomalaisella on jo nyt tekoälyä taskussa puhelimen muodossa. Tekoäly ei ole samanlaista älykkyyttä kuin ihmisen älykkyys. Nämä teknologiat perustustuvat suureen datamäärään, joka on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturvan rakentaminen ohjelmistoratkaisuun alkaa jo suunnitteluvaiheessa. Ohjelmiston arkkitehtuurissa, toteutuksessa ja jatkokehityksessä otetaan huomioon seuraavat asiat: Hyökkäysmahdollisuuksien minimointiTietoturvatason minimitason määritykset..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppa on yrityksen tehokas ja nykyaikainen myyntikanava. Me tarjoamme palveluita verkkokaupan kehittämisen jokaiseen vaiheeseen aloittamisesta kansainvälistymiseen. Oikea teknologia ja liiketoimintamalli yhdessä auttavat sinua menestymään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Haluamme ymmärtää toimintasi mahdollisimman hyvin, jotta pystymme opastamaan oikeanlaisten ohjelmistoratkaisujen konseptoinnissa, toteuttamisessa ja käyttöönotossa. Tarjoamme palvelut koko ohjelmistokehityksen elinkaareen liki 20 vuoden kokemuksella...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sofokus - Referenssit

Sofokus - Bloggaukset

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

 

Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku