Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Stora Enso Metsä metsänomistajien tukena

ReferenssiStora Enso Metsä metsänomistajien tukena

Stora Enso on yksi maailman johtavista metsäteollisuusyrityksistä. Stora Enso Metsä huolehtii Stora Enson Suomen tuotantolaitosten puuhuollosta ja tarjoaa metsänomistajille palvelut helpompaan metsänomistamiseen. Sofokus toteutti Stora Enso Metsän kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen. Uudistus oli viimeinen osa Stora Enso Metsän pitkäaikaista kehitystyötä.

Uusi sivusto rakennettiin vanhasta sivustosta saadut palautteet ja asiakaskokemukset huomioiden. Tarkoituksena oli näin luoda sivuston käyttäjien, suomalaisten metsänomistajien tarpeita mahdollisimman hyvin vastaava sivusto.

"Lisäarvo, jota metsänomistajat verkkosivuston kautta saavat on varmasti se, että se etsitty tieto löytyy siltä tasolta, jossa käyttäjä sitä tarvitsee. Asiakkaat saavat tietoa metsäverotusasioiden hoitamisesta ja esimerkiksi siitä, miten metsästä saa enemmän taloudellisesti irti", sanoo Stora Enso Metsän Digimarkkinointipäällikkö Marko Kari.

Sivuston kokonaisvaltainen uudistus

Verkkosivusto toteutettiin WordPress alustalle. Uudistuksen yhtenä tarkoituksena oli ottaa käyttöön nykyistä helppokäyttöisempi sisällönhallintajärjestelmä, jota olisi myös mahdollista kehittää tulevaisuudessa. Lisäksi sivuston visuaalinen ulkoasu uudistettiin täysin.

Yksi tärkeimmistä kehityskohteista oli sivuston löydettävyys. Olennaista on, että kun metsänomistaja etsii tietoa hän päätyy sivustolle, joka tarjoaa vastauksen etsittyyn kysymykseen. Tästä syystä sivuston hakukoneoptimointiin kiinnitettiin erityistä huomiota.

"Hakukonenäkyvyyttä varten oli jo tilattu erillinen hakukoneauditointiraportti, jossa oli listattu asioita, jotka piti ottaa huomioon sivuston toteutusprojektissa. Hakukonenäkyvyyden lisäksi tavoitteena oli luonnollisesti myös yhteydenotto konversion parantaminen", kertoo Sofokuksen Technical lead Timo Leiniö

Suosittelija:

Lisäarvo, jota metsänomistajat verkkosivuston kautta saavat on varmasti se, että se etsitty tieto löytyy siltä tasolta, jossa käyttäjä sitä tarvitsee. Asiakkaat saavat tietoa metsäverotusasioiden hoitamisesta ja esimerkiksi siitä, miten metsästä saa enemmän taloudellisesti irti.

Marko Kari

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Stora Enso
Ajankohta: 2013 - 2104
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Malinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta
Tietoturva
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Open source
Linux

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Koulutus
Huolto ja korjaus
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia