Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Identiteetinhallinta virtaviivaisti Raklin jäsenpalveluita

Referenssi

Identiteetinhallinta virtaviivaisti jäsenpalveluita

Rakli on Suomen kattavin kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö. Autoimme Raklia toteuttamaan uudistetun, jäsenille suunnatun ekstranetin sekä virtaviivaistimaan sen käyttöoikeuksien kontrollointia identiteetin- ja pääsynhallinnalla.

Raklille oli keskeistä toteuttaa jäsenmateriaalien jakamiseen ratkaisu, joka tukee olemassa olevia työtapoja ja kanavia. Tavoitteena oli myös, ettei materiaaleja turhaan siirrellä palvelusta toiseen. Näin ollen suora integraatio MS-pilvipalveluihin oli oleellista.

Identiteetinhallinta tehostaa jäsenrekisterin ja -palveluiden välistä kommunikaatiota

Edunvalvonnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen lisäksi Rakli tuottaa jäsenilleen selvityksiä, raportteja ja muuta hyödyllistä materiaalia kiinteistö- ja rakentamisalasta, sen tulevaisuudennäkymistä sekä kehityskohteista. Aiempi jäsenille suunnattu ekstranet oli ollut käytössä useamman vuoden, mutta se ei palvellut parhaalla mahdollisella tavalla, joten palvelun uudistaminen tuli ajankohtaiseksi. 

Projektin aluksi määritettiin, millaisia käyttöoikeuksia jäsenrekisterin eri käyttäjäryhmillä on ja validoitiin hypoteesit extranetin tietovirtojen kulusta. Teknisen määrittelytyön jälkeen suunniteltiin mahdollisimman helppokäyttöinen palvelu kirjautumisportaaleineen ja käyttöliittymineen.  

Jäsenten tunnistamiseen ja pääsynhallintaan valittiin maailmanlaajuisesti suosituimpien identiteetinhallintaratkaisujen joukkoon lukeutuva Auth0-järjestelmä. Auth0 tarjoaa käyttäjäystävällisen, turvallisen ja räätälöitävän identiteetinhallinta-alustan, joka on integroitavissa joustavasti monentyyppisiin sovelluksiin ja skaalattavissa organisaation tarpeiden muuttuessa.

Tuloksena enemmän aikaa, vähemmän manuaalista työtä

Uuden identiteetin- ja pääsynhallinnalla täydennetyn palvelun ansiosta Rakli pystyy kontrolloimaan jaettavien materiaalien käyttöoikeuksia sekä hallinnoimaan eri käyttäjäryhmien käyttöoikeuksien tasoa vaivatta. Kun aikaa ja henkilöstöresursseja ei kulu tietovirtojen rakenteluun tai manuaaliseen ylläpitoon, Raklin tiimi voi keskittyä kehittämään jäsenpalveluitaan yhä kattavammiksi. Jäsenet puolestaan pääsevät kirjautumaan Raklin digitaalisiin jäsenpalveluihin entistä helpommin.

"Sofokus erottautui kyvyllä kuunnella ja tarjota ratkaisua, jota työstettiin yhdessä meille sopivaksi. Projekti pidettiin toiveemme mukaisesti ketteränä, iteratiivisena ja aktiivista kommunikointia korostavana. Kysymyksiin ja ongelmiin löydettiin yhdessä joustavasti ratkaisut. Saavutimmekin tavoitteet aikataulussa ja budjetissa." - Klaus Vesama, Head of Digital Innovations, Rakli

Mitä tehtiin

  • Jäsenrekisterin käyttäjäryhmille suunnattavien tietovirtojen kartoitus
  • Järjestelmäarkkitehtuurin tekninen määrittely ja validointi
  • Materiaalinvälityspalvelun käyttöliittymäsuunnittelu ja tekninen toteutus

Projektissa käytettyjä menetelmiä, työkaluja ja teknologioita

  • Auth0

Tietoa Raklista

Rakli on ollut Suomen kattavin ja vaikuttavin kiinteistöjen ammattimaisten omistajien, kiinteistösijoittajien, toimitilajohdon ja rakennuttajien järjestö yli neljän vuosikymmenen ajan. Järjestö valvoo jäsentensä etua, osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun, tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi sekä tekee työtä kestävämmän elinympäristön puolesta. Järjestön yli 240 jäsentä kattavat merkittävimmät asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurien omistajat, sijoittajat, suurimmat kaupungit sekä kiinteistöjohdon palveluntuottajat ja rakennuttajat.

Suosittelija:

"Sofokus erottautui kyvyllä kuunnella ja tarjota ratkaisua, jota työstettiin yhdessä meille sopivaksi. Projekti pidettiin toiveemme mukaisesti ketteränä, iteratiivisena ja aktiivista kommunikointia korostavana. Kysymyksiin ja ongelmiin löydettiin yhdessä joustavasti ratkaisut. Saavutimmekin tavoitteet aikataulussa ja budjetissa."

Klaus Vesama, Head of Digital Innovations, Rakli

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Rakli
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Auth0
identiteetinhallinta
Identiteetin- ja pääsynhallinta
pääsynhallinta
Jäsenrekisteri
tekninen määrittely

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia