Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Brang - Kilpailuetua räätälöidyn laskutusalustaratkaisun avulla

ReferenssiBRANG on laskutus-, maksuvalvonta- ja perintäpalveluja tarjoava kotimainen yritys. BRANGin liiketoiminnan keskiössä on moderni alustaratkaisu, joka palvelee sujuvasti sekä isoja että pieniä yrityksiä.


“Tavoitteemme on, että asiakkaamme voivat keskittyä oman yrityksensä liiketoiminnan kehittämiseen ja me huolehdimme omalla osaamisellamme, että asiakkaan laskutusrutiinit pyörivät tehokkaasti sillä aikaa, kun hän keskittyy muihin tärkeisiin asioihin”, Arto Kallio BRANGin liiketoimintajohtaja kertoo.

“Meillä oli hyvin tiedossa erilaisten IT-järjestelmien merkittävä rooli mutta se tuli kuitenkin meille vähän yllätyksenä. Olemme myös myöhemmin ymmärtäneet, että on turha tuskailla itse asioiden kanssa, kun siihen löytyy osaavaa porukkaa”, kertoo Mona Haataja BRANGin toimitusjohtaja.

BRANGin palvelukokonaisuutta testattiin ensin markkinassa ja kävi nopeasti ilmi, että markkina on hyvin kompleksinen ja, että yrityksiä ja järjestelmiä löytyy laidasta laitaan. BRANG halusi vastata kaikenlaisiin ja kokoisiin tarpeisiin, yrityksestä ja järjestelmistä riippumatta.

“Sofokukselta saimme vastauksen siihen, miten pystyisimme palvelemaan kaikkia yrityksiä mahdollisimman skaalautuvasti”, Kallio kertoo.

Lue lisää ja katso asiakasvideomme Sofokuksen sivuilta

Suosittelija:

Sofokukselta saimme vastauksen siihen, miten pystyisimme palvelemaan kaikkia yrityksiä mahdollisimman skaalautuvasti.

Arto Kallio

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Brang Oy
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia