Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alisa pankki panostaa helppoihin digipalveluihin

Referenssi

Uusi kotimainen pankki panostaa helppoihin digipalveluihin

Alisa Pankki on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki, joka tarjoaa kuluttajille ja yrityksille arjen pankki- ja rahoituspalvelut sekä kunnon talletuskorkoa talletuksille. Alisa Pankki panostaa erityisesti laadukkaaseen palveluun ja digitaalisten asiakaskanaviensa helppokäyttöisyyteen. Autoimmekin Alisa Pankin tiimiä koko ajan kehittyvän verkkopankin käyttäjäpolkujen ja käyttöliittymän muotoilussa sekä mobiilisovelluksen suunnittelussa.

Tukena graafisessa suunnittelussa ja digitaalisen käyttäjäkokemuksen muotoilussa

Löysimme nopeasti yhteistyöhön luontaisen ja joustavan toimintamallin, jossa roolimme on tukea Alisa Pankin sisäistä kehitystiimiä graafisessa suunnittelussa ja asiakaslähtöisessä palvelumuotoilussa. Yhteistyö on ollut laaja-alaista aina tuotenäkymien visuaalisten elementtien ja ikonien suunnittelusta sivustorakenteen ja käyttäjäpolkujen kehittämiseen. Kädenjälkemme näkyy vahvasti Alisa Pankin digitaalisissa asiakaskanavissa, jotka ovat saaneet asiakkailta kiitosta helppokäyttöisyydestä ja muista pankeista erottuvasta ilmeestä. Alisa Pankin tiimi on tyytyväinen design-ammattilaistemme monipuoliseen osaamiseen, nopeaan reagointikykyyn sekä siihen, kuinka he ovat omaksuneet pankin brändin ytimen ja jakavat samat arvot asiakaslähtöisestä kehityksestä. 

"Yhteistyö on ollut mutkatonta ensi tapaamisesta asti. Sofokus on reagoinut tarpeisiimme riittävällä nopeudella ja tuonut rohkeasti omia näkemyksiään esille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi." –Niklas Elomaa, Digitaalisista kanavista vastaava johtaja, Alisa Pankki

Mitä tehtiin

  • Kuluttajaverkkopankin ja mobiilisovelluksen käyttöliittymäsuunnittelua (sekä light mode että dark mode) 
  • Yritysverkkopankin käyttöliittymäsuunnittelua

Projektissa käytettyjä menetelmiä, työkaluja ja teknologioita

  • Figma

Tietoa Alisa Pankista

Alisa Pankki Oyj on toiminut alkuvuodesta 2022, jolloin Pohjoismaiden johtava joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu Fellow Finance Oyj yhdistyi Evli Pankin talletuspankkitoimintaa jatkavan Evli Pankki Oyj:n kanssa. Tänä päivänä Alisa Pankki palvelee yli 50 000 yksityishenkilöä, PK-yritystä ja säästäjää mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti.

Suosittelija:

"Yhteistyö on ollut mutkatonta ensi tapaamisesta asti. Sofokus on reagoinut tarpeisiimme riittävällä nopeudella ja tuonut rohkeasti omia näkemyksiään esille parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi."

Niklas Elomaa, Digitaalisista kanavista vastaava johtaja, Alisa Pankki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Alisa Pankki
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

palvelumuotoilu
digitaalinen palvelumuotoilu
mobiili

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia