Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SRV Avain -palvelu

ReferenssiSofokus toteutti SRV:lle räätälöidyn SRV Avain -palvelun, joka on asukasportaali SRV Kodin asukkaille. SRV on rakennushankkeiden innovatiivinen kokonaistoteuttaja. Yritys vastaa asiakaslähtöisesti hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta.

Asukasportaali Avain SRV Kodin asukkaille

Asukasportaalin toteutuksen alkuperäinen idea syntyi tahdosta asiakaspalvella SRV kodin omistajia ja vuokralaisia. Avain-palvelu pilotoidaan Jätkäsaaressa rakenteilla olevaan kolme asuinrakennusta käsittävään Airut-kortteliin.

Avain on palvelu asunnon ostaneille asiakkaille, jonka tarkoituksena on toimia ikään kuin taloyhtiökohtaisena kotisivuina ja tietopankkina.

Taloyhtiön tiedot yhdessä paikassa

Palvelusta löytyy asuntoa ja taloyhtiötä koskevaa tietoa ja se toimii ilmoitustauluna sekä keskustelupalstana taloyhtiön asukkaiden keskinäisessä viestinnässä. Tällä pyritään vastaamaan yhteisöllisyyden tarpeeseen.

Avain –palveluun on koottu myös runsaasti huoneistokohtaista tietoa, kuten asunnossa käytetyt pintamateriaalit sekä kodinkoneiden käyttöohjeet.

Airut -kortteli tarjoaa energian sekä kylmän ja lämpimän veden mittausominaisuuden ja sen seuranta on mahdollista Avain-palvelun kautta. Sen lisäksi palveluun on tuotu muun muassa lähialueen joukkoliikenteen aikataulutietoja.

SRV Avain -palvelu toteutettiin Django Frameworkilla

SRV Avain toteutettiin asiakastarpeeseen räätälöidysti joustavalla avoimen lähdekoodin Django-frameworkilla, joka tarjoaa kattavat integraatiomahdollisuudet kolmannen osapuolen palveluihin. Pääkäyttäjien ja ylläpidon työtä helpottamaan toteutuksessa otettiin käyttöön monipuolinen DjangoCMS -sisällönhallintatyökalu.

"
Yhdessä saimme luotua asiakaslähtöisen teknisen toteutuksen. Yhteistyö sujui mallikkaasti koko projektin ajan" Riikka Lohikoski, Tuotepäällikkö SRV.

Avain -palvelusta tehtiin responsiivinen Bootstrap3 viitekehystä käyttäen. Tämä mahdollistaa palvelun sulavan käytön näyttölaitteen koosta ja resoluutiosta riippumatta, esimerkiksi puhelimella tai tabletilla.

Suosittelija:

Yhdessä saimme luotua asiakaslähtöisen teknisen toteutuksen. Yhteistyö sujui mallikkaasti koko projektin ajan.

Riikka Lohikoski

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sofokus Oy logo

Tiedot

Tilaaja: SRV
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Erkki Kallio

Lisätietoja

Yritysprofiili Sofokus kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kauppa
Kiinteistöala

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Sofokus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sofokus - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sofokus - Muita referenssejä

Sofokus - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia