Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sulautetun Linuxin osaaja, Operations-yksikkö, Tampere

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.   

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. 

Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems &Integration. www.patriagroup.com. 

Kiinnostaisiko sinua kehittää huippuluokan järjestelmiä, jotka ovat osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa? Samalla pääset kastelemaan varpaasi suolaveteen, koska tehtävä sijoittuu vedenalaisten valvontajärjestelmien maailmaan. 

Toimintamme kasvaessa haemme Underwater Systems -tiimiimme Tampereelle

SULAUTETUN LINUX-OHJELMOINNIN ASIANTUNTIJAA

vastaamaan projektimme kehityksestä.

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Tässä roolissa pääset syväsukeltamaan mukaan huipputason asiantuntijaryhmäämme toteuttamaan sovelluksia, jotka toimivat äänen (ALSA), aikasynkronoinnin (IEEE1588v2 PTP) ja verkkoliikenteen kanssa (Socket). Työympäristö muodostuu vedenalaisesta akustisesta maailmasta, jossa operoimme omilla merelliseen ympäristöön viritetyillä sensori-, valvonta- ja seurantajärjestelmillämme. 

Nyt etsimme mukavaan tiimiimme jo meriittejä kerännyttä osaajaa vastaamaan kokonaisvaltaisesti projektin Linux -sovelluksien kehityksestä. Toivomme, että hallitset jo sulautettujen järjestelmien testaus- ja vianetsintämenetelmiä sekä ymmärrät erilaisia väyläratkaisuita, kernel ajureita, käyttäjäavaruuden sovelluksia, sekä Yocto/OpenEmbedded käännösympäristöä. Arvostamme aiempaa kokemustasi myös FPGA ja ARM Cortex-A SoC -järjestelmäpiireistä. Hyödyksesi on, jos myös DMA:n ja Linuxin muistimappauksien käyttö on sinulle jo tuttua. Myös Firmware päivityksen ja u-boot lähestymisten kokemuksesta sekä reaaliaikatoteutuksista tai TPM -piireistä on tehtävässä hyötyä. Ei myöskään haittaa, jos IC -piirien datalehtien präläily on sinulle mieluisaa ajanvietettä. Kaikkea edellämainittua ei tietenkään tarvitse osata, asenteesi uuden oppimiseen ja kehittämiseen ratkaisee! Tyyppinä olet joviaali, omaat hyvät tiimityötaidot ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet pitkäjänteinen ja pystyt soveltamaan oppimaasi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä projektien eri vaiheissa erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Haluamme, että viihdyt työssäsi! Pääset osaksi 30 hengen rentoa, laaja-alaista tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin mekaniikan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelyn saralta. Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveysedun. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa Kokkonen (kaisa@porkkanajakeppi.fi), 3.3 klo 12-14 tai 8.3 klo 9-11, puh 044 588 6109. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 15.3.2022 mennessä.  

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti.  Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 25.2.2022 - 15.3.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/sulautetun-linuxin-osaaja-operations-yksikko-tampere/1443483/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Mahdollisuuksia opiskelijoille

Jatkuva haku

Bittium etsii jatkuvasti tuoreita tekijöitä langattomien teknologioiden kehittäjiksi. Opiskeletko teknistä alaa ja haluat ..

Sijainti: Kajaani, Oulu, Tampere

job_image

Rekryilmoitus After Market Service -insinööri

Hakuaika: 25.4.2022 - 30.5.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: IT

Sijainti: Kuopio

job_image

Rekryilmoitus AI solution architect

Hakuaika: 2.5.2022 - 6.6.2022

Bittium is a Finnish engineering company where we design our own products and carry out demanding R&D projects for our customers ..

Osaamisalueet: Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, IT

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus Full-Stack Developer / ohjelmistokehittäjä

Hakuaika: 9.5.2022 - 30.5.2022

LAURA Rekrytointi Oy on digirekrytoinnin edelläkävijä Suomessa jo yli 20 vuoden ajan. Toimitamme yrityksille ja ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Javascript, PHP, +7 muutaLinux, IT, MySQL, apache, fullstack, Full Stack, SaaS

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT SPECIALIST (DOCUMENT MANAGEMENT), PATRIA GROUP

Hakuaika: 9.5.2022 - 25.5.2022

Patria  on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia ..

Osaamisalueet: Dokumenttien hallinta, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus PHP-osaaja

Hakuaika: 17.5.2022 - 20.6.2022

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C#, PHP, +3 muutaPython, Linux, IT

Sijainti: Oulu

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä