Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Java-kehittäjä

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme nyt Tampereelle

Java-kehittäjää

ohjelmisto- ja järjestelmäkehitykseen keskittyvään yksikköön. Meillä suunnitellaan, kehitetään ja valmistetaan elektroniikkaa, ohjelmistoja ja järjestelmiä tilannetietoisuuden, kyberin, sensoriteknologian, signaalinkäsittelyn ja häiveteknologian alueilta. Ryhmä on keskittynyt ohjelmistokehitykseen ja tekeminen ulottuu vedenalaisesta maailmasta maanpäällisiin taistelunjohto-, valvonta- ja simulaattorijärjestelmiin, joissa käsitellään muun muassa sensori-, paikka- ja säätietoa.

Tehtäväsi tulee olemaan asiakasprojektien parissa, joissa kehitämme erityisesti johtamis- ja valvontajärjestelmiä erilaisiin tarkoituksiin. Taistelunjohtojärjestelmien kehittämisessä panostamme pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Tavoitteenamme on tarjota heille ajantasaista tilannetietoa, joka on keskeistä operaatioiden suunnittelun ja toteutuksen onnistumisen kannalta. Tämä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus aidosti vaikuttaa ohjelmistojen ja järjestelmien toteuttamiseen, joilla on merkitystä!

Millaista osaajaa etsimme:

Projektissa, johon nyt uutta kehittäjää haemme, on käytössä pääasiassa Java. Myös Kotlin osaamiselle on käyttöä järjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä. Työkalupakkiisi kuuluvat myös sopivat ohjelmistokehykset ja kontit, joiden avulla rakennamme luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja. Käyttöliittymäpuolella suosimme yleisesti Vue, Angular ja muita JavaScript/TypeScript ohjelmistokehyksiä. Tämä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi eri suuntiin.

Valitulla henkilöllä tulee olla:

  • Vahvaa kokemusta Java-kehityksestä ja hyvää ymmärrystä ohjelmistokehityksen periaatteista
  • Kykyä työskennellä asiakasprojekteissa ja yhteistyössä sidosryhmien kanssa
  • Halua kehittyä ja oppia uutta sekä jakaa osaamistasi tiimikavereiden kanssa
  • Ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä työskennellä joustavasti muuttuvissa projekteissa
  • Hyvää englannin kielen taitoa, sillä työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä

Lisäksi on eduksi, jos sinulla on:

  • Kiinnostusta tai kokemusta DevOpsista 
  • Ymmärrystä ja kiinnostusta tietoturvasta

Mitä tarjoamme:

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi pdf-muodossa Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 30.4.2024, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, puh +358 504071231 sekä sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com 

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Miksi Patria?

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 12.4.2024 - 30.4.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/java-kehittaja/2822595/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Java

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä