Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoprojektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme Ohjelmistoprojektipäällikköä uudeksi tiiminjäseneksi osaksi Operations PMO tiimiä Tampereella hallinnoimaan, ohjaamaan ja valvomaan softaprojekteja.

Ohjelmistoprojektitoimistossa hoidetaan toimitusprojekteja ja vuositilaustyyppisiä hankkeita, joissa projektipäällikön on huolehdittava siitä, että ohjelmistokehitys, -jatkokehitys ja -ylläpito täyttävät asiakkaan odotukset tuotteen/palvelun ominaisuuksien ja toimitusaikataulun osalta. Projektit voivat liittyä esimerkiksi tilannetietoisuuden tai signaalikäsittelyn alueisiin.

Projektipäällikön tehtäväkenttä on laaja ja työskentelet useiden sidosryhmien kanssa. Meillä projektit ovat pitkiä ja niitä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Käytämme paljon Linux-pohjaisia järjestelmiä ja avointa lähdekoodia projekteissamme. 

Millaista osaajaa etsimme?

Tarvitsemme kehityshaluista tiimipelaaja, jolla on muutaman vuoden kokemus ohjelmistoprojektien johtamisesta. Olet asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen teknisen ymmärryksen omaava projektinhallinnan ammattilainen. Tähän rooliin emme etsi teknistä oman alansa syväosaajaa, vaan ennemmin laajan teknisen kuvan ja eri alojen tekemisen hahmottavaa ammattilaista, jolta laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen onnistuu. Tyyppinä pystyt mukautumaan helposti muuttuviin tilanteisiin ja suhtaudut näihin tilanteisiin avoimin mielin.

Sinulla on kyky toteuttaa annettuja prosesseja ja kommunikoida selkeästi eri sidosryhmien välillä niin, että kaikilla on projektista samanlainen käsitys.

Toivomme sinulla olevan:

  • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja muutaman projektin vetämisestä saman aikaisesti.
  • Tausta erilaisista ohjelmistoprojektien vetämisestä ja ymmärrystä ohjelmistotekniikasta ja ohjelmistojen kehittämisestä. 
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä.
  • Kokemusta projektinhallintatyökaluista
  • Hyvä paineensietokyky sekä itseohjautuvuus

Toivottavaa mutta ei välttämätöntä

  • Kokemusta ohjelmistojen tietoturvasta 
  • Kokemusta RFP-prosesseista ja niiden läpiviennistä
  • Ymmärrystä Linux-pohjaisista järjestelmistä

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. 

Työn luonteen vuoksi osa projekteista on pääosin paikan päällä tehtäviä – etenkin perehdytysvaiheessa. Päästyäsi vauhtiin ja riippuen projektista meillä on myös mahdollista työskennellä lähi- ja etätyön hybridimallilla.

Oletko kiinnostunut? 

Meillä pääset tekemään sellaista, mitä muualla ei pääse edes näkemään. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset, ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 5.5. Lisätietoja antaa Joel Mustonen 22.4., +35850 346 7544 etunimi.sukunimi@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Laura logo

Tietoja

Hakuaika: 15.4.2024 - 5.5.2024
Sijainti: Tampere
Linkki: https://laura.fi/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistoprojektipaallikko/2825806/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Laura kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Laura:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Laura kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä