Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hankepäällikkö

post_image

RekryilmoitusMe Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Metsähallitus hoitaa sille säädetyt julkiset hallintotehtävät liiketoiminnasta eriytetyssä julkisia hallintotehtävia (JHT) hoitavassa yksikössä (Luontopalvelut ja Eräpalvelut). Metsähallituksen julkisista hallintotehtävistä keskeisimpiä ovat valtion luonnonsuojelu-, erämaa- ja retkeilyalueiden hoito ja käytön ohjaus, mukaan lukien vesien ja merien suojelun sekä kulttuuriympäristön ja rakennusperinnön hoidon tehtävät, sekä eräpalvelut, joihin kuuluvat metsästys-, kalastus- ja maastoliikenneasiat sekä erävalvonta. Paikkatietojärjestelmät ovat toimintamme merkittävä tukiranka ja nykyinen, uudistumassa oleva Uljas-paikkatietojärjestelmäkokonaisuus palvelee koko valtion luonnonsuojeluhallintoa. Uudistus on osa JHT:n digikehityksen kokonaisuutta, jossa panostamme digitaalisten palvelujen ja datakyvykkyyden kehittämiseen.

Haemme joukkoomme JHT:n Digi- ja asiakaskokemus -yksikköön HANKEPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen

Hankepäällikkönä työskentelet Metsähallituksen luontopalvelujen vastuulla olevan ympäristöhallinnon yhteisen paikkatietojärjestelmäkokonaisuuden uudistuksen, JHT Arvo-hankkeen ja toiminnan kehittämisen parissa. Tässä tehtävässä vastaat käynnistymässä olevan hankkeen suunnittelusta, läpiviennistä ja käyttöönotosta. Käynnissä oleva toimintatapaselvitys arvovirtakuvauksineen viitoittaa tehtäväaluettasi ja pääset rakentamaan tulevaisuuden paikkatiedon ja toiminnanohjauksen yhdistävää toimintamallia ja järjestelmäkokonaisuutta yhdessä osaavan asiantuntijatiimin kanssa. Tuot oman osaamisesi ja ammattitaitosi käynnistymässä olevaan laajaan tietojärjestelmäuudistukseen, älykkäiden prosessien kehittämiseen ja tietoon pohjautuvan johtamisen tukemiseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvoja näyttöjä vaativien tietojärjestelmähankkeiden tuloksellisesta johtamisesta ja onnistuneesta käyttöönotosta. Sinulla on kokemusta organisaation toiminnan kehittämisestä, paikkatieto- ja toiminnanohjausjärjestelmistä sekä ketterästä toiminnasta. Tehtävän hoidossa onnistumisen valmiuksia lisää kyvykkyys soveltaa aidosti asiakaslähtöistä lähestymistapaa, jolla tarkoitetaan sekä tulevan järjestelmän käyttäjiä kuulevaa ja osallistavaa, että organisaation prosessit ylittävää ja hankkeeseen integroitavat sidosryhmät ja asiantuntijatahot tavoittavaa johtamisotetta. Eduksi katsotaan kokemus luonto- ja luonnonvaratiedon parista sekä avoimen datan palveluista. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Teet yhteistyötä JHT:n johdon ja asiantuntijoiden, Metsähallituksen tietohallinnon asiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Osallistut kilpailutus- ja hankintaprosesseihin sekä rahoitushakemusten valmisteluun. Tehtävä on uusi ja myös valittavan henkilön osaaminen vaikuttaa tulevaan tehtävänkuvaan.

Toivomme sinulta erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aloitteellista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Etsimämme henkilö on innostunut ja kokenut kehittäjäpersoona, jolla pysyy langat käsissä ja joka saa asiat tapahtumaan. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkuvan ja mukavan kehittämismyönteisen työyhteisön yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Toimimme valtakunnallisesti, joten tehtävän sijaintipaikka on sovittavissa ja monipaikkatyömalli on käytössä. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tikkurilassa liikekeskus Dixin tiloissa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.11.2022 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat. Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa digi- ja asiakkuusjohtaja Minja Vitikka, puh. 040 184 1591 ja paikkatietopäällikkö Jussi Immonen, puh. 040 168 0269. Soittoaika 15.11.2022 klo 13.00-14.00 tai 21.11.2022 klo 13.00-14.00.

 

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.11.2022 - 27.11.2022
Sijainti: Vantaa
Tarkennettu
sijainti:
Tehtävän sijaintipaikka on sovittavissa,
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/metsahallitus/hankepaallikko/1838172/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (FULLSTACK)

Hakuaika: 11.10.2022 - 30.11.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, React, +4 muutaJava, Javascript, Linux, IT

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SYSTEMS AND INTEGRATION, TAMPERE

Hakuaika: 10.11.2022 - 1.12.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Testiautomaatio-osaaja

Hakuaika: 16.11.2022 - 5.12.2022

Haluatko työn, josta voit aidosti innostua?  Olemme suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Laadunvarmistus, Python, IT

Sijainti: Kuopio, Oulu

job_image

Rekryilmoitus Developer / Senior Developer (Design Studio)

Hakuaika: 18.11.2022 - 8.1.2023

Veikkaus creates joy through games and protects it. We want to make sure that gambling in Finland is kept on the joyful side. All ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C++, Linux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Tietoturva-asiantuntija Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueelle

Hakuaika: 25.11.2022 - 5.1.2023

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Salo, Tampere, Turku

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä