logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Yhteinen automaatioratkaisu tuo taloushallinnon ja hankinnan lähemmäs toisiaan

BloggausTaloushallinnon ja hankinnan strateginen yhteistyö on useimmissa yrityksissä tavoite, mutta todellisuudessa erillisten toimintojen yhdistäminen on monimutkaista. Automatisoitu hankinnasta maksuun -ratkaisu vastaa haasteeseen kokoamalla erilliset prosessit ja tiedot samaan järjestelmään.

Useimpien yritysten talous- ja hankintaosastot tekevät yhteistyötä, mutta kumppanuus voisi yleensä olla läheisempää ja tehokkaampaa. Monesti vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee, eivätkä taloushallinto ja hankintatoimi juurikaan tunne toistensa haasteita. Tiiviimmällä toimintojen välisellä yhteistyöllä voidaan kehittää prosesseja tuomaan lisäarvoa ja tehokkuutta koko yrityksen hyödyksi.

Teknologia on avainasemassa mahdollistamassa hankinnan ja taloushallinnon tiiviimpää yhteistyötä. Erillisinä hallinnoidut prosessit voidaan yhtenäistää kokoamalla ne samaan ratkaisuun. Hankinnasta maksuun -ratkaisu mahdollistaa ostolaskujen käsittelyn lisäksi myös hankintaprosessien automatisoinnin. Yhteinen, tehokas järjestelmä mahdollistaa yhtenäiset prosessit ja kerää tietoa automaattisesti. Taloushallinto ja hankinta voivat muun muassa kontrolloida kuluja, sekä optimoida hankintaa esimerkiksi hyödyntämällä spend-dataa ja keskittämällä ostamista.

Dataan perustuvan johtamisen lisäksi automaatioteknologian hyödyntämisellä on toinenkin puoli. Hankinnasta maksuun -ratkaisu yhdistää organisaation lähes kaikki osastot. Taloushallinnon ja hankinnan lisäksi se tehostaa ja helpottaa myös kaikkien niiden käyttäjien työtä, jotka tekevät hankintoja tai hyväksyvät laskuja. Helppokäyttöinen ratkaisu lisää työn mielekkyyttä mahdollistamalla toimenkuvien kehittämisen rutiinitehtävistä haastavampiin tehtäviin, joka vaikuttaa olennaisesti myös muutosjohtamisen onnistumiseen organisaatiossa.

Lue Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisusta lisää täältä.

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
Palette Software Oy

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun
P2P

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita julkaisuja

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä kasvaa – SMS:n seuraava sukupolvi voi tuoda uusia ulottuvuuksia mobiiliviestintään
Is this the most beautiful event in the world?
Meeshkan voitti Slush 100 pitchauskilpailun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia