Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puutarha-alan monitoimiyhtiö Schetelig tehostaa laskuautomaatiota Rillionin avulla

ReferenssiSchetelig Oy on osa Schetelig-konsernia. Schetelig-konserni on puutarha-alan monitoimiyhtiö, jonka toiminnot on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha. Konserni on perheyhtiö, joka palvelee kaikkia puutarha-alan ammattilaisia jo viidennessä polvessa. Konsernin liikevaihto 2020 tilikaudella oli 52M EUR ja konserni työllistää 184 työntekijää Suomessa ja ulkomailla.

Etsinnässä uusi järjestelmä ostolaskujen käsittelyyn

Schetelig Oy alkoi etsiä uutta järjestelmää ostolaskujen käsittelyyn keväällä 2021, sillä entisen järjestelmän tuki oli päättymässä. Vertailun ja kilpailutuksen jälkeen yhtiö päätyi valitsemaan Rillionin pilvipohjaisen ostolaskujen käsittelyjärjestelmän. Jarmo Lahti (Finance and Administration Manager, Schetelig Oy) kertoo että päätökseen vaikuttivat etenkin Rillionin monipuoliset mahdollisuudet automaatioasteen nostamiseen:

”Rillionissa on kaikki ominaisuudet, joita me tarvitsemme. Meille on myös merkittävää, että pystymme nostamaan laskujen käsittelyn automaatiota, eli vähentämään manuaalisen työn määrää. Tähän Rillionissa on hyvin monipuoliset mahdollisuudet.”

Schetelig Oy etsi myös pitkäaikaista kumppania, joka pystyy vastaamaan myös yhtiön tulevaisuuden tarpeisiin ja kehittämään ratkaisua:

”Saimme Rillionista hyvin positiivisen kuvan alusta alkaen ja uskomme myös järjestelmän tulevaisuuden tuotekehitykseen.”

Lue lisää yhtiöstä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rillion logo

Tiedot

Tilaaja: Schetelig Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Omat tagit

Ostolaskujen käsittelyn automatisointi
sähköinen ostolaskujen kierrätys
Ostolaskut

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia