Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Technopolis valitsi Rillionin toimittamaan ostolaskujen käsittelyratkaisun

ReferenssiTechnopolis vuokraa ja hallinnoi korkealaatuisia työympäristöjä. Yritys on aloittanut matkansa Oulusta, vanhasta meijerirakennuksesta vuonna 1982. Tänä päivänä yritys tarjoaa moderneja työtiloja 11 eri paikkakunnalta seitsemästä eri maasta loistavilla sijainneilla. Tilojen lisäksi Technopolis tarjoaa avaimet käteen -ratkaisuna useat toimitilaan liittyvät palvelut yrityksille aina aulapalveluista siivoukseen.

Videolla Jouko Peltonen (System Manager Finance, Technopolis) kertoo Technopoliksen järjestelmämuutosprojektista, Rillionin käyttöönotosta ja millaisia tulevaisuuden suunnitelmia Technopoliksella on Rillionin suhteen.

Toteutuksessa Business Platform -uudistus

Technopolis toteuttaa tällä hetkellä merkittävää järjestelmämuutosprojektia. Yrityksessä ollaan siirtymässä Microsoftin AX-järjestelmästä uudempaan D365-ratkaisuun. Business Platform -uudistus kattaa sisälleen suuren kokonaisuuden eri taloushallinnon järjestelmiä, pankkijärjestelmän ja uuden CE -järjestelmän. Rillion valittiin toimittamaan ostolaskujen, sopimusten ja dokumenttien hallinnointiratkaisun.

”Tässä projektissa Rillion on yksi ydinkomponentti talouden näkökulmasta, koska me tulemme pyörittämään jatkossa koko meidän Technopoliksen ostolaskut Rillion kautta – riippumatta siitä, että missä maassa meidän toiminta sijaitsee,” Peltonen kertoo.

Ratkaisun toimitus aloitettiin keväällä 2020, jolloin koronan myötä koko projekti siirtyi etätyöhön. Erinomaisen kommunikoinnin, suunnittelun ja konsulttityön ansiosta ensimmäinen käyttöönotto onnistui kuitenkin poikkeustilanteen tuomien haasteiden ratkettua.

”Konsulttiyhteistyö on aina erittäin tärkeää ja meillä on ollut onni saada Juho mukaan Rillionilta. Juho on ollut hyvin tavoitettavissa, hän ymmärtää haasteemme ja osaa tuoda myös omaa näkemystään niihin asioihin, mihin sitä kaipaamme. Olemme kyllä todella tyytyväisiä siihen yhteistyöhön,” Peltonen kertoo.

Technopolis nostaa automaatioastetta Rillionin avulla

Rillionin moderni, uuden sukupolven ostolaskujen käsittelyratkaisu virtaviivaistaa ostolaskujen työnkulun. Käyttöliittymä on intuitiivinen ja ratkaisu integroituu eri ERP-, taloushallinto- tai hankintajärjestelmiin. Technopolis ottaa Rillion Primen tulevaisuudessa käyttöön kaikissa toimipisteissään ja pyrkii nostamaan ostolaskujen automaatioastetta ratkaisun avulla.

”Me olemme kyllä todella tyytyväisiä siihen, miten me olemme Rillionin kanssa päästy eteenpäin ja saatu asiat rullaamaan hyvin kevyesti ja ehkä juuri niin kuin me ajattelimme etukäteen, kun Rillionia valittiin,” Peltonen kommentoi.

Lue koko Case sivuillamme

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rillion logo

Tiedot

Tilaaja: Technopolis Oy
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Ostolaskujen käsittelyn automatisointi
sähköinen ostolaskujen kierrätys
Ostolaskut

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia