Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taloushallinnon Uudistajat - Vieraana Sofigate

VideoTervetuloa seuraamaan Paletten Taloushallinnon Uudistajat – videosarjaa. Kutsumme studioon taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijoita kertomaan, konkreettisin keinoin, miten he ovat uudistaneet alaa ja sen prosesseja omassa organisaatiossaan.

Vieraana: Virpi Hentunen, Sofigate

Tällä videolla vieraana on Virpi Hentunen, Sofigaten Head of Business Support. Sofigate toteuttaa merkittävää uudistushanketta, jonka myötä uusiksi menivät niin taloushallinnon prosessit, ohjelmat ja henkilöstön toimenkuva. Kompleksi muutosprojekti: Sofigate Operational NextUp ei kuitenkaan rajoitu vain taloushallintoon, vaan muutos koski koko organisaatiota, eli kaikkia Sofigaattoreita.

Miten tällainen muutos viedään läpi? Miten organisaatio motivoidaan täydelliseen uudistukseen? Entä miten COVID-19 vaikutti projektin kulkuun?

Pinterest
Rillion logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia