Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peab Kiinteistökehitys valitsi Rillionin

ReferenssiRuotsalaisella Peab Kiinteistökehityksellä, joka on yksi Peab Groupin liike toiminta-alueista, oli usean vuoden ajan käytössä laskujen hallintajärjestelmä, mutta tästä huolimatta useita prosesseja käsiteltiin manuaalisesti. Käytetystä järjestelmästä puuttui toiminnallisuuksia, ja muutaman vuoden kuluessa järjestelmän tuki tulisi lakkaamaan. Tilanne johti lopulta siihen, että Peab alkoi kartoittaa laskujen hallintajärjestelmän korvaamista.

Helppo valinta

Vuonna 2016 Peab alkoi kartoittaa mahdollisia järjestelmän tarjoajia. Valinta kohdistui pian Rillioniin sen tarjoamien toiminnallisuuksien ansiosta. Valintaan vaikutti myös se, että Rillionilla oli jo integraatio Vitec-järjestelmään.

Peabin aiemmasta järjestelmästä puuttui toiminnallisuuksia, kuten jaksotusmahdollisuus ja summarajat. Nämä löytyvät osana Rillionin ratkaisua. Rillion ja Vitec ovat tehneet yhteistyötä monen vuoden ajan ja yhdessä toimittaneet talous- ja laskujen käsittelyjärjestelmiä rakennus- ja kiinteistöalalle, minkä Peab näki erittäin positiivisena asiana.

Özlem Sener, System Manager Peab Kiinteistökehitykseltä sanoo:

”Pystyimme nopeasti toteamaan, että Rillion on seuraava järjestelmämme. Ratkaisu on monipuolinen ja näiden kahden toimittajan välillä on hyvää yhteistyötä.”

Kun prosesseja automatisoidaan ja optimoidaan, voidaan manuaalisista työvaiheista päästä eroon. Näin aikaa pystytään käyttämään paljon tehokkaammin.

”Rillionin toiminnallisuuden ansiosta säästämme tänä päivänä paljon aikaa. Tämän ajan voimme käyttää muihin asioihin”, jatkaa Özlem Sener, lisäämällä: ”Tänä päivänä käsittelemme 15 000 laskua enemmän vuodessa kuin edellisellä järjestelmässä, samalla määrällä työntekijöitä.”

PEAB käyttää CSM-palvelua

Rillion Customer Service Manager (CSM)-palvelu tarkoittaa, että asiakkaalla on oma nimetty yhteyshenkilö Rillionilla. Palvelu on räätälöity Peabin tarpeisiin ja sen avulla voidaan varmistaa, että järjestelmää käytetään optimaalisesti ja että halutut muutokset tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.

”Kiitos asiakassuhdepäällikkömme Helenen, me käytämme aikamme tehokkaammin. Hänellä on paljon asiantuntemusta ja hän pystyy optimoimaan toimintoja Rillionin puolella niin, että pysymme aikataulussa. Mielestäni järjestely on todella hyvä ja helpottaa työtäni paljon”, sanoo Özlem Serner.

 

Katso video, jolla Özlem kertoo enemmän Peabin valintaprosessista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rillion logo

Tiedot

Tilaaja: Peab Kiinteistökehitys

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus

Omat tagit

Sähköinen taloushallinto
Ostolaskujen käsittelyn automatisointi
sähköinen ostolaskujen kierrätys
Digitaalinen taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia