Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rillion ratkaisi Minimanin ostolaskuprosessien haasteet

ReferenssiMinimani on suomalainen päivittäis- ja käyttötavaroita myyvä hypermarket-kauppaketju. Sen liikevaihto oli vuonna 2021 noin 145 milj. euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee vakituisesti noin 400 kaupan alan ammattilaista.

Minimanin talousjohtaja Petri Hangasluoma kertoo, että yhtiöllä oli haasteena ostolaskujen suuri määrä sekä niiden työläs ja hidas käsittely. Minimanin sen hetkinen ostolaskujen käsittelyjärjestelmä oli vanhanaikainen, eikä se vastannut yhtiön tarpeita. Lisähaastetta ostolaskujen käsittelyyn toi se, että jokaisen viiden myymälän laskut käsiteltiin erillään ja jokaisella myymälällä oli omat laskunkäsittelijät.

Samaan aikaan kun ostolaskumäärät olivat muutenkin selvässä kasvussa, Minimani oli avaamassa Rovaniemelle uutta myymälää, joka toisi 20 000 uutta ostolaskua vuodessa käsiteltäväksi. Tämän vuoksi Minimani päätti hankkia uuden, nykyaikaisen ostolaskujärjestelmän, ja ratkaisuksi valikoitui Rillion Prime (ent. Palette). Se automatisoi ostolaskujen käsittelyn täsmäyttämällä suuret laskuvolyymit ja rivimäärät ostotilauksia vasten. Rillionin avulla laskujen käsittely on nyt keskitetty yhteen järjestelmään.

”Rillion Prime mahdollistaa sen, että voimme itse päättää itsellemme parhaat ja tehokkaimmat tavat käsitellä laskuja. Ratkaisun valinnassa tärkeää oli löytää hyvä nykyaikainen kokonaisuus ja suomenkieliset palvelut tarjoava toimittaja", kommentoi Petri Hangasluoma, Minimanin talousjohtaja.

Toimivan ostolaskuautomaation vaikutus ulottuu koko organisaatioon

Rillion Prime on tuonut Minimanille selkeitä hyötyjä: tehokkuus on kasvanut merkittävästi ja kustannukset ovat alentuneet. “Aikana, jona olemme käyttäneet Rillion Primeä, ostolaskujemme määrä on lähes puolitoistakertaistunut, mutta samanaikaisesti ostolaskuja käsittelevien henkilöiden määrä on pienentynyt usealla henkilöllä. Ratkaisu on tehostanut huomattavasti laskujen käsittelyä etenkin taloushallinnossa, mutta myös muualla organisaatiossa. Tämä on helppo todeta faktojen pohjalta. Myös käyttäjien käyttökokemus on nyt huomattavasti paremmalla tasolla”, kertoo Petri Hangasluoma.

Rillion Primen vaikutus näkyy koko taloushallinnon tiimin arjessa:

 ”Talouden näkökulmasta hyöty on se, että laskujen käsittely on nyt paljon sujuvampaa ja Rillion Prime tarjoaa monenlaisia ominaisuuksia, mikä mahdollistaa toiminnan edelleen kehittämisen ja tehostamisen. Yksi iso asia laskujen käsittelyn sujumisen ja tehostumisen näkökulmasta on ollut se, että työroolit on voitu järjestää nyt työn sujumista ajatellen parhaalla mahdollisella tavalla”, kommentoi Teija Hautamäki, Minimanin kirjanpitopäällikkö.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rillion logo

Tiedot

Tilaaja: Minimani

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Ostolaskujen käsittelyn automatisointi
ostolaskuautomaatio
ostolaskujen kierrätys
Ostolaskut

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia