Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automatisoi koko hankinnasta maksuun –prosessi

post_image

TarjontaRillionin ratkaisujen avulla yli 3 500 asiakasta maailmanlaajuisesti automatisoi tilausten-, sopimusten-, ostolaskujen- ja kulujenkorvauskäsittelyä. Selainpohjainen liittymämme on helppokäyttöinen ja saat siihen yhteyden mistä vain älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Asiakkaamme säästävät aikaa ja rahaa, parantavat raportointiaan ja sisäistä kontrolliaan modulaarisen ratkaisumme avulla. Asiakkaat voivat aloittaa automatisoimalla jonkin osan prosessistaan, esimerkiksi laskujenkäsittelyn, ja lisätä moduleja tarpeen mukaan. Voit itse valita tarvitsemasi Rillionin ratkaisujen määrän.

Ostot

Sujuva tilausprosessimme ohjaa käyttäjiä tilaamaan oikean tuotteen oikealta toimittajalta oikeaan hintaan ja auttaa hallitsemaan ostotoimintaasi.

Verkkolaskut

Vastaanota ja lähetä laskuja sähköisesti verkkolaskupalvelumme avulla. Se on helpompaa, turvallisempaa, edullisempaa ja ympäristöystävällistä. Ainutlaatuisen täsmäytysratkaisumme avulla voit täsmäyttää laskut ostotilauksiin otsikko- tai rivitasolla tai suoraan sopimuksiin.

Helposti löydettävät sopimukset

Sähköisen sopimustietokantamme avulla voit hallita sopimusarkistoa, täsmäyttää toistuvaislaskut ja ohjata ne suoraan maksatukseen. Löydät myös helposti tiedot esimerkiksi sopimusten uusintaneuvottelua varten.

Arvokasta tilastotietoa ja tehokas raportointityökalu

Rillionin ratkaisun avulla saat näkyvyyden suorituskykymittareihin (key performance indicators), maksutilastoihin, keskimääräisin prosessointiaikoihin, erääntyviin laskuihin jne. Voimme tarjota käyttöösi myös kustannusten seuraratkaisun.

Kulut

Ratkaisumme avulla helpotat myös työntekijöiden kulukorvausten käsittelyä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pinterest
Rillion logo

Rillion:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Rillion:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rillion:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Rillion:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia