Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rillionin hankintaratkaisu optimoi ostoprosessisi

post_image

TarjontaEpäsuorien hankintojen kulujen vähenemisellä voidaan vaikuttaa suoraan yrityksen kannattavuuteen. Keskittämällä ostot määrätyille toimittajille voidaan neuvotella edullisemmat hinnat. Rillion tuo täyden kontrollin kuluihin, vähentää mahdollisia huijauksia ja saa villit satunnaishankinnat kuriin.

Rajoita ajoissa turhia ostoja

Rillionin hankintaratkaisu automatisoi yrityksesi prosessit ja tukee yrityksesi hankintasääntöjen noudattamista. Voit antaa työntekijöille eri oikeuksia ostaa eri tuotteita ja määritellä käytettävät toimittajat sekä toimitusosoitteet.

Ostot hyväksytään etukäteen työnkulun mukaisesti, jolloin yrityksen johdolla on täysi näkyvyys tehtäviin ostoihin. Työnkulkuun voidaan lisätä tukirooleja erityistuotteiden, esimerkiksi IT-tuotteiden ostoon.

Toimittajalaskut voidaan täsmäyttää vastaanotettuihin ostotilauksiin ja näin automatisoida maksu. Ilman pitävää kontrollia yrityksesi ei voi täysin suojautua huijauksilta.

Yksilöi tilausoikeudet työntekijäkohtaisesti

Rillion-ratkaisu soveltuu yrityksille, joilla on joko keskitetty tai hajautettu ostotoiminto. Tavarat voidaan tilata vapaatekstinä, katalogeista tai punch out –tekniikalla toimittajien verkkokaupoissa. Näin varmistetaan, että yrityksesi pystyy käyttämään toivomiasi ostoehtoja, -sääntöjä ja -hintoja.

Pinterest
Rillion logo

Rillion:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Rillion:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rillion:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Rillion:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia