Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paletten hankintaratkaisu optimoi ostoprosessisi

post_image

TarjontaEpäsuorien hankintojen kulujen vähenemisellä voidaan vaikuttaa suoraan yrityksen kannattavuuteen. Keskittämällä ostot määrätyille toimittajille voidaan neuvotella edullisemmat hinnat. Palette tuo täyden kontrollin kuluihin, vähentää mahdollisia huijauksia ja saa villit satunnaishankinnat kuriin.

Rajoita ajoissa turhia ostoja

Paletten hankintaratkaisu automatisoi yrityksesi prosessit ja tukee yrityksesi hankintasääntöjen noudattamista. Voit antaa työntekijöille eri oikeuksia ostaa eri tuotteita ja määritellä käytettävät toimittajat sekä toimitusosoitteet.

Ostot hyväksytään etukäteen työnkulun mukaisesti, jolloin yrityksen johdolla on täysi näkyvyys tehtäviin ostoihin. Työnkulkuun voidaan lisätä tukirooleja erityistuotteiden, esimerkiksi IT-tuotteiden ostoon.

Toimittajalaskut voidaan täsmäyttää vastaanotettuihin ostotilauksiin ja näin automatisoida maksu. Ilman pitävää kontrollia yrityksesi ei voi täysin suojautua huijauksilta.

Yksilöi tilausoikeudet työntekijäkohtaisesti

PaletteArena-ratkaisu soveltuu yrityksille, joilla on joko keskitetty tai hajautettu ostotoiminto. Tavarat voidaan tilata vapaatekstinä, katalogeista tai punch out –tekniikalla toimittajien verkkokaupoissa. Näin varmistetaan, että yrityksesi pystyy käyttämään toivomiasi ostoehtoja, -sääntöjä ja -hintoja.

Pinterest
Palette Software Oy logo

Palette Software Oy:n tarjonta

Hankinta

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Palette Software Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Palette Software Oy:n Hankinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia