Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Voimakkaasti kasvava Forenom valitsi Rillionin kansainväliseksi ratkaisukseen

ReferenssiVoimakkaasti kasvava ja Pohjoismaiden johtava yritysmajoituksen tarjoaja Forenom valitsi Rillionin hankinnasta maksuun -ratkaisun. Majoituspalveluita tarjoavalla yrityksellä on yli 7800 kalustettua asuntoa Pohjoismaiden suurimmissa kaupungeissa. Forenom majoittaa yli 200 000 henkilöä vuodessa. Vuonna 2018 Forenomin liikevaihto oli 115 miljoonaa euroa.

Forenom halusi kehittää ja tehostaa taloushallinnon ja hankinnan prosesseja nykyaikaisella automaatioratkaisulla. Rillionin hankinnasta maksuun -ratkaisu kattaa hankintojen, ostolaskujen ja sopimusten kattavan hallinnan ja prosessien automatisoinnin. Ratkaisun avulla hankintoja ja ostolaskuja hallinnoidaan samassa pilvipohjaisessa järjestelmässä. Forenom ottaa ratkaisun käyttöön kaikissa Pohjoismaissa kevään aikana.

Yrityksen Head of Procurement Valtteri Hartikainen kertoo, että useiden eri järjestelmien ja toimittajien kilpailutuksen jälkeen yritys päätyi valitsemaan Rillionin vakuuttunein mielin:

”Rillionin avulla pystymme hallinnoimaan hankintoja ja ostolaskuja tehokkaammin. Ratkaisu myös mahdollistaa yhtenäiset hankintaprosessit koko organisaatiollemme kaikissa toimipisteissämme ja skaalautuu tehokkaasti kasvumme mukana. Yhtenäistämällä hankintakäytäntöjä saamme lisää tehokkuutta ostoprosesseihimme. Samalla laadun ja vastuullisuuden varmistaminen parantuu entisestään.”   

Voimakkaasti kasvava Forenom valitsi Paletten kansainväliseksi ratkaisukseen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rillion logo

Tiedot

Tilaaja: Majoituspalvelu Forenom Oy
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Omat tagit

hankinnasta maksuun
P2P
Ostolaskujen käsittelyn automatisointi

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia