Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Talotekniikka-alan yrittäjä: Valuuko tuloksesi vääriin taskuihin?

BloggausTutkimme noin sadan keskisuuren talotekniikkayrityksen ostotottumuksia ja pyrimme löytämään uusia keinoja parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä. Havaitsimme, että yritykset olivat vuonna 2017 maksaneet ostoistaan yhteensä 4 000 000 euroa enemmän, kuin heidän parhailla ostoehdoilla olisi pitänyt maksaa.


Keskisuuressa yrityksessä siis maksettiin keskimäärin 40 000 euroa ylimääräistä verrattuna omiin toimittajaehtoihin, mikä tekee kuukautta kohden jo yli 3 000 euroa.Mistä sitten johtuu, että yrittäjät ovat tulok­sensa kustannuksella valmiita jättämään neuvotellut osto­hinnat hyödyntämättä?Tällä hetkellä ostot tehdään usein verkkokaupasta tai puhelimella, jolloin ei välttämättä oste­ta halvimmalla vaan luotetaan, että tuttu myyjä antaa par­haan hinnan. Näin on toimittu pitkään, koska ei ole ollut työkaluja seurata ostohintoja tarkasti – ja jos on seurattu, on ostaminen ollut työlästä ja aikaa vievää.Tästä vanhas­ta totutusta tavasta on vaikea oppia pois, mutta nyt on oi­kea aika uudistaa ostaminen ja ottaa hinnoista löysät pois.Adminetin uusi hankintasovellus on rakennettu juu­ri tähän tarkoitukseen. Sovelluksen avulla tiedetään aina, mistä tuotteen saa halvimmalla ja samalla sen voi ostaa vaivattomasti ja nopeasti.

Projektin hallinnan kannal­ta hankintasovellus mahdollistaa ostojen toteuttamisen suunnitelmallisesti ja toteuman seuraamisen helposti pro­jektin aikana. Näin Adminet tukee yritystä sen kilpailuky­vyn kehittämisessä.

Adminetin avulla myös ostojen seuranta on helppoa. Ajantasaisen ostojen toteu­man seurannan lisäksi Adminet muodos­taa automaattiraportteja, jotka näyttävät viikko- ja kuukausitasolla sekä työmaa- että ostajakohtaisesti, maksetaanko tuotteista liikaa vai säästääkö yritys rahaa ostamalla tehok­kaasti.

Ostamisen iloa!


Antti Noronen
toimialajohtaja

Pinterest
Admicom Finland Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Admicom Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Adminet
ostojen seuranta
prosessien tehostaminen
ostamisen helpottaminen
Kilpailutus
hankintaprosessi
automaattiraportit

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Admicom Finland - Muita referenssejä

Admicom Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia