Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bolt.worksin uusi modulaarinen WordPress-sivusto

ReferenssiSuomen nopeimmin kasvava henkilöstöpalveluyhtiöltä Bolt.Worksiltä löytyy teknologinen huippuosaaminen ja halu rakentaa uudenlaista työelämää. Heidän kauttaan löydät teollisuuden, logistiikan, hotelli- ja ravintola-alan, rakentamisen, kaupan alan, kiinteistöhuollon sekä toimistopuolen työt ja tekijät nopeasti ja helposti. 

Bolt.Works halusi uudistaa verkkopalvelunsa vastaamaan paremmin tämän hetken ja tuleviin vaatimuksiin. Tavoitteena oli ohjata työntekijät ja yritysasiakkaat entistä paremmin pitkälle digitalisoituun prosessiin ja auttaa osaltaan nostamaan itsepalveluastetta. Alansa edelläkävijänä Bolt.Worksillä oli jo entuudestaan varsin tunnettu ja kiitosta saanut sovellus työntekijöiden välitykseen, mutta nyt oli aika tuoda verkkopalvelu samalle viivalle. Verkkopalvelusta haluttiin myös paremmin brändiä tukeva, digitaalisen markkinoinnin ostopolkuihin mukautuva ja orgaanista liikennettä tavoittava.

Työ aloitettiin kattavalla taustatutkimuksella, johon sisältyi kohderyhmähaastatteluita. Kehitysprosessissa kiteytettiin myös Bolt-brändin merkitystä ja positiota, jotta verkkopalvelu saatiin palvelemaan paremmin tavoitteita.

“Yhteistyö Valveen kanssa oli joustavaa, saimme hyvää apua SEO-työhön, sivuista tuli rohkeasti brändimme näköinen ja valmista tuli vieläpä tavoiteaikataulussa!” – Juho Salmi, tuotepäällikkö, Bolt.Works.

Sivuston suunnittelua ja kehitystä tehtiin ensisijaisesti asiakastarpeiden ja markkinoinnin tavoitteista lähtien, jolloin alustaksi valikoitui WordPress ja sen helppokäyttöinen ja joustava sisällönhallinta. Näin pystyttiin varmistumaan siitä, että Bolt.Worksillä on työkalut ja kyky tehdä muutoksia itsenäisesti nopeastikin. 

Työpaikkojen haku ja listaaminen suunniteltiin siten, että WP-sivusto ja Bolt.Worksin appi toimii mahdollisimman saumattomasti yhdessä. Määritimme Bolt.Worksin kehittäjätiimin kanssa keinot työpaikkojen injektointiin osaksi verkkosivustoa ja päädyimme ratkaisuun, jossa hyödynnetään Cloudfrontia. Käytännössä hieman yleistäen yhdellä palvelimella tuotetaan sisältöjen hallintaa ja päivitystä kun taas toiselta haetaan staattisia html-sivuja välimuistiin. Näin saatiin myös sivuston latausnopeudet optimoitua ja pidettyä työpaikat ajantasaisena sivustolla.

Jatkokehitystarpeena loimme lisäksi sivustolle henkilöstö-komponenttin kohdistetun haun. Koska Bolt.Worksillä on henkilöstöä paljon ja sivustolta useasti etsitään tiettyä ihmistä, tarvittiin kattava henkilöstöhaun toiminnallisuus. Tähän kartoitettiin valmiita ratkaisuja, mutta mikään ei toiminut toivotulla tavalla (haku etu- ja/tai sukunimellä tai paikkakunnan perusteella tai tittelin tai osaston perusteella). Päädyimme luomaan tähän custom-toteutuksella hakutoiminnallisuuden.

Suosittelija:

Yhteistyö Valveen kanssa oli joustavaa, saimme hyvää apua SEO-työhön, sivuista tuli rohkeasti brändimme näköinen ja valmista tuli vieläpä tavoiteaikataulussa!

Juho Salmi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valve logo

Tiedot

Tilaaja: Bolt.works
Ajankohta: 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antero Muranen / antero.muranen@valve.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valve kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Valve kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valve - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valve - Muita referenssejä

Valve - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-84000188-1