Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toiminnanohjausjärjestelmä rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyrityksille

post_image
Tarjonta

Tehokas ja luotettava suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä pilvipalveluna

Adminet on pitkälle automatisoitu toiminnanohjausjärjestelmä, jossa yrityksesi toiminnot ja taloushallinto yhdistyvät saumattomasti toimistosta työmaalle tai tuotantoon – aina tarjouslaskennasta sähköiseen kirjanpitoon saakka. Ratkaisu parantaa kilpailukykyä ja kannattavuutta sekä säästää merkittävästi aikaa työmaalla, tuotannossa ja toimistossa. Pilvipohjaisuuden ansiosta voit käyttää yrityksesi tärkeintä työkalua mistä ja milloin vain. Et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden.

Adminet sopii kaikenkokoisille talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan yrityksille. Voit ottaa käyttöön sovelluksia tarpeiden mukaan, kevyemmistä sovelluspaketeista laajempiin kokonaisuuksiin. Saat meiltä tarvittaessa myös asiantuntevat tilitoimistopalvelut.

Adminetin sovelluskokonaisuudet:

Tiesitkö nämä 6 faktaa Adminetistä?

Voit hyvillä mielin jättää IT-asiat ammattilaisten käsiin. Adminettiä käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia laitteistoista, palvelimista tai ohjelmistopäivityksistä:

  1. Jatkuvasti kehittyvä: Tuotekehitystiimimme työskentelee jatkuvasti varmistaakseen, että Adminet sisältää jatkossakin talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden tehokkaimmat työkalut.
  2. Automatisoitu: Olemme rakentaneet Adminetin hoitamaan rutiinitehtäviä asiakkaidemme puolesta, jotta he voivat keskittyä tuottavaan työhön.
  3. Toimintavarma: Pidämme huolta, että järjestelmä toimii moitteettomasti ja tiedot ovat reaaliajassa, jotta voit rauhassa keskittyä omaan liiketoimintaasi – olitpa sitten toimistolla tai työmaalla.
  4. Turvallinen: Takaamme, että tietoturvamme on huipputasoa ja varmuuskopioimme tietosi joka päivä.
  5. Laitevapaa: Adminet on myös mobiili toiminnanohjausjärjestelmä. Voit siis käyttää Adminettiä mistä ja milloin vain – niin tietokoneella, tabletilla kuin kännykällä. Et tarvitse muuta kuin internet-yhteyden.
  6. Kotimainen: Adminet on omien osaajiemme käsialaa, minkä lisäksi myös käyttämämme palvelimet sijaitsevat kotimaassa.

Tutustu lisää osoitteessa www.admicom.fi.

Pinterest
Admicom Finland Oy logo

Admicom Finland Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Admicom Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Admicom Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Admicom Finland Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiJohacon: ""Tämä oli kyllä välttämätön muutos. Alkoi oma kapasiteetti olla ihan käytetty, mutta nyt ajankäyttö on helpompaa."

Hyvinkääläinen Johacon Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen korjausrakentamiseen sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +17 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Korjausrakentaminen, järjestelmähankinta

ReferenssiHeston Oy: "Adminetin käyttöönoton ansiosta pystymme nyt keskittymään tarjousten laskemiseen ja kaikkiin muihin järkevämpiin hallinnon tehtäviin."

Heston Oy on vuonna 2017 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva yritys, jonka päätoimialana on korjausrakentaminen. Aiemmassa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +14 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta

ReferenssiSähkö Niskanen Oy: "Adminet on näkynyt meille ennen kaikkea paperittomuutena, ajansäästönä ja helppoutena."

Sähkö Niskanen Oy on äänekoskelainen laadukkaisiin sähkötöihin, ATK-verkkojen asennuksiin sekä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Myynti, Taloushallinto, +19 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Adminet, Sähköala, sähköurakointi, automatisointi, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, laskutus, kustannuslaskenta, pilvipalvelu, reaaliaikainen

ReferenssiSähköEdit: "Ylimääräinen aika mikä jää Adminetin käytön hyödyistä voidaan käyttää liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin sekä yritystoiminnan kasvuun."

SähköEdit Oy  on helsinkiläinen sähköalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat niin pienet kuin suuretkin sähkötyöt Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +22 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, raportointi, Talotekniikka, kirjanpito, pilvipalvelut, Tehokkuus, ostolasku, automatiikka, Sähköala

ReferenssiCervius, Cervius Group ja GreenValue: "Vaikka meillä on yli 80 henkilöä ja vaihdetaan yli 11 miljoonaa, niin meillä on yksi ihminen toimistossa:"

Cervius Oy on vuonna 2015 perustettu kiinteistöautomaatioon erikoistunut vantaalaisyritys. Ennen Adminetin käyttöönottoa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +18 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, rakennusautomaatio, Ohjelmisto, kasvu, kannattavuus

ReferenssiUpkeep 24 Oy ja Pajapeikko: ”Tärkeintä on se helppous, jonka Adminet on toimintaamme tuonut”

Yritystoiminnan kasvun myötä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut Upkeep 24 ja konepajatoimintaa toteuttava Pajapeikko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +28 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, teollisuuden kunnossapito, laskutus, konepaja, Prosessiteollisuus, ajansäästö, ajantasaisuus, reaaliaikaisuus, mobiilityökalu, mobiili, kasvu, avoimuus, joustavuus, tilauskanta

ReferenssiSähköasennus JP Vähätalo: "Kaikki on yhdessä ohjelmistossa, aikaa säästyy järkyttävästi ja kaikki toimii sähköisesti."

Sähköasennus JP Vähätalo Oy  on Hämeenlinnan seudulla toimiva sähköalan yritys, joka tekee kaikki sähköalan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +23 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, Palkanlaskenta, kirjanpito, projektiseuranta, Seuranta, pilvipalvelut, ostolasku, dokumentointi, Myyntilasku

ReferenssiRaahen Terästuote Oy: ”Tällä mahdollistetaan kasvu ja kehittyminen”

Raahelaisen teollisuuden palveluyrityksen kasvuvisioita on toteutettu suunnitelmallisesti pistämällä perustat kuntoon ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +22 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, kunnossapito, alihankinta, Ohjelmisto, kasvu, kannattavuus, helppous, reaaliaikaisuus

ReferenssiTalotekniikka Rauhanen Oy: "Vapauttanut hurjasti aikaa"

Vuonna 1956 perustettu  Talotekniikka Rauhanen Oy  on pääasiassa Satakunnan alueella toimiva yritys, jonka periaatteena on Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Taloushallinto, +20 muutaToiminnanohjaus ERP, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, IT-palvelut, Adminet, toiminnanohjausjärjestelmä, Tarjouslaskenta, kustannuslaskenta, Talotekniikka, lvi, Tehokkuus, Seuranta, Tilitoimisto, Palkanlaskenta

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Admicom Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia