Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Scandic Container – verkkokauppamainen B2B ostokokemus perinteiselle toimialallel

ReferenssiScandic Container on kotimainen konttiratkaisuiden uranuurtaja, joka palvelee sekä valtakunnallisesti että maailmanlaajuisesti niin Suomen suurimpia vientiyrityksiä kuin yksityishenkilöitä. Pian 20-vuotisen historiansa aikana Scandic Container on onnistunut rakentamaan itselleen maineen erityisesti erikoisempien konttiratkaisuiden ideoijana, jonka kädenjälki näkyy logistiikan lisäksi niin tapahtumissa, katukuvassa kuin teollisuudessa.

Scandic Containerin verkkopalvelu oli jäänyt ajasta jälkeen ja sen kehittäminen teknisesti tai sisällöllisesti ei ollut enää järkevää. Laajempi uudistus nähtiin mahdollisuutena tehdä selkeä tason nosto teknisten raamien lisäksi sisältörakenteen yksinkertaistamisessa, käyttäjäkokemuksessa, hakukonenäkyvyydessä, sekä online-myynnin kehittämisessä. Brändin identiteetti oli myös modernisoinnin tarpeessa, joten tartuimme visuaalisen ilmeen lisäksi myös sanalliseen viestintään ja kirkastimme viestintää persoonallisempaan suuntaan läpi koko verkkopalvelun.

Uudistuksessa haluttiin toisaalta lähteä myös haastamaan tiettyjä toimialan käytäntöjä. Kontin vuokraaminen ja ostaminen haluttiin tehdä mahdollisimman yksinkertaiseksi ja verkkokauppamaiseksi käyttäjäkokemukseltaan. Toimialan standardeista poiketen tuotteilla on läpinäkyvästi tuotu esiin hintatietoa. Rakensimme lisäksi erillisen hintalaskurin, jonka avulla saa kätevästi esim. päivähinnan merikontin vuokraukselle.

Tekninen toteutus perustuu pitkälti räätälöityyn WordPress-alustaan, johon loimme erilaisia eri sisältötyyppejä hyödyntäviä kokonaisuuksia ja runsaasti ristiinlinkityksiä automatisoivia ominaisuuksia helpottamaan sisältöjen ylläpitoa.

Yhdessä tuumin asiakkaan digimarkkinointikumppanin kanssa varmistimme, että verkkopalvelu on hakukoneystävällisesti toteutettu, sisältörakenne on hakukoneiden näkökulmasta optimaalinen ja että uudistuksen ohessa sekä löydettävyyden että konversioiden kehityksen odotukset saadaan pitkällä aikavälillä ylitettyä. Jatkokehitystä varten kerätään dataa, ideoita ja analysoidaan seuraavia toimia.

Suosittelija:

Kristian Hedlund

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valve logo

Tiedot

Tilaaja: Scandic Container
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antero Muranen / antero.muranen@valve.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valve kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Valve kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valve - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valve - Muita referenssejä

Valve - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-84000188-1