Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Finsoffat – kotimaisen huonekaluvalmistajan brändin kirkastus ja verkkokaupan uudistus

ReferenssiFinsoffat on yli 50-vuotias kotimainen perheyritys, joka suunnittelee ja tuottaa sekä vakioituja että toiveiden mukaisesti räätälöityjä sohvia ja huonekaluja laatutietoisille kuluttajille. Finsoffien sohvat valmistetaan Keravalla intohimolla ja käsityöllä laadukkaista materiaaleista. Finsoffien sohvat ja huonekalut kestävät asiakkaiden kodeissa kumppaneina läpi elämän.

Digitaalinen ostoprosessi Finsoffien verkkokaupassa ei ollut enää viime vuosina kuitenkaan vastannut kivijalkamyymälöistä tuttua korkeaa laatutasoa. Sivuston ylläpito oli myös hankalaa, sillä teknologia ei ollut enää kaikilta osin tätä päivää. Finsoffat lähestyi Kaimanaa verkkopalveluvetoisen tarjouspyynnön kera, joka sisälsi pitkän listan teknisiä parannustoiveita.

Käänteentekevin asia yhteisen onnistumisen kannalta oli ennen tekniseen hankkeeseen ryhtymistä hahmottaa, minkä kaltaisessa isommassa liiketoiminnan transformaatiossa Finsoffien pitäisi onnistua, jotta myös verkkokauppa voi kasvaa ja kukoistaa erittäin kilpaillussa markkinassa. Yhteistyö ja projekti startattiinkin tehokkaalla brändisprintillä, jossa palattiin kaiken ytimeen: mikä on Finsoffien rooli markkinassa ja sen merkitys kuluttajille, yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle sekä laajemmin yhteiskunnassa.

Kaimanan co-design muotoiluraameihin nojaten, Finsoffille kirkastettiin brändistrategiaa ja tuotettiin brand book pääviesteineen. Uusi visuaalisesti eheä ja moderni brändi-identiteetti jalkautettiin verkkokauppaan, jonka alustana toimii WordPressin verkkokauppalaajennus WooCommerce. Se räätälöitiin vastaamaan Finsoffien vaatimuksia ja liiketoimintaa, samalla yksinkertaistaen historian saatossa monimutkaistunutta tuoterakennetta.

Verkkokaupan hallinta, etenkin sisältöjen osalta, haluttiin tehdä mahdollisimman joustavaksi jotta Finsoffat voi itsenäisesti kehittää verkkopalvelua palvelemaan käyttäjien tarpeita ja optimoimaan sitä hakukoneita ajatellen tehokkaasti.

Uuden verkkokaupan myötä Finsoffat teki oman myyntiennätyksensä lanseerausta seuraavana Black Fridayna. Verkkopalvelua jatkokehitetään entisestään.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valve logo

Tiedot

Tilaaja: Finsoffat
Ajankohta: 2021 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antero Muranen / antero.muranen@valve.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Valve kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut
Maksaminen
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Valve kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valve - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Valve - Muita referenssejä

Valve - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia

UA-84000188-1