Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tabellan manuaalinen työ väheni ja raportointi tarkentui Kohon avulla

ReferenssiTabella Finland Oy on suomalainen vuonna 1995 perustettu ohjelmistotalo, joka kehittää talouden suunnittelu- ja analysointiohjelmistoa. Tabella yhdistää raportoinnin, suunnittelun ja laskennan yhteen kustannustehokkaaseen valmisjärjestelmään, jonka vahvuuksia ovat datan yhdisteltävyys eri lähteistä sekä raportointirakenteiden joustava muokattavuus.

Tabella alkoi etsiä uutta järjestelmää noin vuosi sitten. Elisa Nuutinen Tabellasta kertoo:

– Etsin järjestelmää, joka yhdistäisi mm. tuntikirjauksen ja laskutuksen sekä helpottaisi sopimustenhallintaa. Aikaisemmin laskutus ja tuntikirjanpito on ollut meillä eri järjestelmissä, joka teetti paljon manuaalista työtä. Esimerkiksi sopimuksien massamuutos ei ollut mahdollista, joten mm. hinnanmuutokset täytyi tehdä yksittäin joka asiakkaalle. Sopimusten muutosten aikataulutus ei ollut myöskään mahdollista.

Toimitusjohtajamme oli saanut Kohon uutiskirjeen sähköpostiinsa ja vinkkasi Kohosta. Nopean vertailutyön jälkeen homma eteni Kohon kanssa jo muutamassa viikossa.

Kohossa osa-alueet yhdistettiin ja manuaalinen työ väheni

Nuutinen kertoo, että koko prosessi on suoraviivaistunut Kohon myötä paljon. Kohossa tarjoukset ovat nyt yhdessä paikassa ja tarjouksen pohjalta saa suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää myyntiä ja kommunikointia. Koho on myös integroitu rest/api -rajapinnalla Tabellan raportointiin siirtämällä mm. laskutusaineistot ja kirjatut tunnit henkilöittäin, projekteittain ja asiakkaittain. Tämä täydentää tarkemmalle tasolle kirjanpidosta siirrettävää tuloslaskelman kuluosuutta.

Nuutinen kertoo, että Kohon parhaat ominaisuudet juuri heille ovatkin sopimusten massamuokkaus, tuntikirjanpito-myyntilaskutus sekä myynnin- ja projektinhallinta.

Koho nopea reagointi kehitysehdotuksiin yllätti positiivisesti

Positiivisesti Nuutinen kertoo yllättyneensä Kohon nopeasta reagoinnista niin kysymyksiin kuin kehitysehdotuksiinkin ja asiakastuki toimii erinomaisesti. Hieno asia on ollut myös ohjelmiston räätälöinti juuri heidän tarpeidensa mukaan.

Haasteena Tabellalla oli hieman harvinaisempi CRM-järjestelmä, jossa dataa oli paljon useilta vuosilta ja jota he halusivat myös Kohossa hyödyntää. Joidenkin sopimustuotteiden kanssa dataa korjattiin muutaman kerran alussa, mutta tässäkin tapauksessa ongelmiin vastattiin ja hoidettiin ripeästi kuntoon.

Muuten käyttöönotto oli onnistunut nopeasta aikataulusta huolimatta. Myös käyttöliittymä on heillä koettu helpoksi käyttää ja ymmärtää, Nuutinen mainitsee.

– Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Kohoa muillekin vastaaville yrityksille Nuutinen päättää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Koho Sales Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tabella Finland Oy
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Koho Sales kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

laskutuksen tehostaminen
digitaalinen laskujenhallinta
Myyntilaskutus
tuntikirjaus
sopimustenhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Koho Sales kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Koho Sales - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales - Muita referenssejä

Koho Sales - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia