Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tilitoimisto Rantalainen valitsi Koho Salesin kumppanikseen toiminnanohjauksessa

ReferenssiStartup-yrityksen tuore ja suoraviivainen ajattelutapa vakuutti Rantalainen Yhtiöt, kun se valitsi helsinkiläisen Koho Sales Oy:n kumppanikseen kehittämään myyntiään, laskutustaan ja toiminnanohjaustaan.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju, jolla on yli 500 työntekijää ja reilut 12 000 asiakasta yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Myyntityö tilitoimistoissa on ollut perinteisesti tarjouspyyntöihin vastaamista, eivätkä tilitoimistot ole erikseen miettineet tai kehittäneet myyntiprosessiaan ennen Rantalaisen kaltaisia alan suuria toimijoita.

Johtaja Kimmo Martikainen Rantalainen Yhtiöistä sanoo, että uusi toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa myös liiketoimintamallin muutoksen, kun koko konserni siirtyy asiakkaiden toivomiin kiinteisiin kuukausihintoihin.

Koho Sales Oy:n toimitusjohtaja Mikael Wallstén sanoo, että tilitoimistot ovat tavanneet laskuttaa vaikeimman kautta.

”Monien eri laskutusperusteiden käytöstä on muodostunut yhdistelmä, jota on vaikea hallita, raskas laskuttaa ja hankala myydä. ”

On myös arvioitu, että osa tilitoimistojen laskutuksesta häviää siihen, että kirjanpitäjät eivät kehtaa tai muista laskuttaa kaikesta tekemästään työstä.

”Kohossa kaikki työvaiheet päätyvät varmuudella laskulle, koska järjestelmä kertoo kirjanpitäjälle, mitä hänen tulee tehdä kullekin asiakkaalle eikä päinvastoin”, Wallstén sanoo.

Koho-toiminnanohjausjärjestelmä sisältää prosessin tarjouksesta sopimukseen ja sieltä tehtävienhallintaan ja edelleen laskulle, joka syntyy automaattisesti. Kerran järjestelmään syötetyt tiedot löytyvät saman tien asiakas-, sopimus- ja laskutustiedoista, tietoja on helppo muokata ja ylläpitää ja katsoa niistä esimerkiksi tekemättömät ja laskutetut työt tai sopimusten kuukausittainen arvo yhdellä silmäyksellä.

Martikainen sanoo, että Rantalaisella laskutuksen automatisointi vapauttaa kirjanpitäjiltä yhden työpäivän kuukaudessa asiakastöille.

”Samalla myyntityö helpottuu ja asiakaskokemus paranee, kun laskutus yksinkertaistuu”, hän sanoo.


Suosittelija:

Kimmo kertoo mielellään lisää toiminnanohjausjärjestelmän valinnasta ja vaihtoon johtaneista syistä. Puhelin 040 555 8081 mail. kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Kimmo Martikainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Koho Sales Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tilitoimisto Rantalainen
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kimmo Martikainen 040 555 8081

Lisätietoja

Yritysprofiili Koho Sales kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

asiantuntijayritykset

Siirry yrityksen profiiliin Koho Sales kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Koho Sales - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales - Muita referenssejä

Koho Sales - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia