Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

Referenssi

Kohon helppokäyttöisyys päihitti kilpailijat

Compile Oy:n toinen osakas ja perustaja Juha Heikkinen kuuli Kohosta pari vuotta sitten, kun Compileen etsittiin uutta tuntikirjausjärjestelmää. Heikkinen tutustui useaan palveluntarjoajaan, mutta muistaa Kohon erottautuneen heti kilpailijoistaan selkeällä käyttöliittymällään.

  • "Olemme Compilessa kokeneet yhteistyön Kohon kanssa nappivalinnaksi. Kohon käyttöliittymä on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, ja olemme saaneet siitä positiivista palautetta henkilökunnaltamme. Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä", Heikkinen kertoo.

Koho vapauttaa työaikaa

Koho on kehitetty nopeuttamaan prosesseja ja säästämään työaikaa, jotta sen voi käyttää liiketoiminnalle tärkeämpien tehtävien hoitamiseen.

  • "Meillä on käytössä Kohon tuntikirjaus- ja laskutusjärjestelmä, joista molemmat toimivat yhtä näppärästi. Henkilökuntamme työaikaa säästyy merkittävästi, kun käytössä on helppo ja nopea työkalu. Esimerkiksi työtunnit saa kätevästi ilmoitettua työtekijöidemme suosimassa mobiilisovelluksessa", Heikkinen sanoo.

Kaksisuuntainen hyötysuhde

Ohjelmistoala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja yhteistyön toimivuus on molemmille osapuolille tärkeää.

"Koemme ohjelmiston tuen ja jatkokehittämisen tärkeänä, ja molemmat toimivat Koholla hyvin. Toiveitamme kuunnellaan herkällä korvalla ja ongelmatilanteet hoidetaan Koholla nopeasti."
Heikkinen kertoo.

Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Compile otti Kohon käyttöön noin kaksi vuotta sitten, jolloin yritys oli vielä nuori. Yrityksen kasvaessa voimakkaasti, myös Kohon käyttäjät ovat lisääntyneet yrityksessä. Vuoden 2019 loppuun mennessä käyttäjiä on yrityksessä arviolta noin 50 henkeä.

  • "Kohon käyttöönotto sujui suunnitellusti ja saimme ohjelmiston kuukaudessa käyttöön. Koho järjesti koulutustilaisuuksia, joiden tueksi saimme kirjallista materiaalia", Heikkinen kertoo. "Tapaamme Kohon yhteyshenkilöä säännöllisesti ja käymme läpi kehitystoiveitamme. Voimme myös aina kääntyä Kohon puoleen, jos jotakin kysyttävää ilmenee. Meillä on pelkästään positiivisia kokemuksia kehitysideoiden vastaanottamisesta sekä virheenkorjaamisista."

Compile Oy

Compile on kestävän ohjelmistokonsultoinnin ammattilaistalo, joka tarjoaa kestävää verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja web-sovellusten kehitystä. Compile syntyi halusta tehdä asiat paremmin. Tavoitteena on ollut luoda yrityskulttuuri, jossa otetaan aidosti omistajuus pitkäaikaisesta asiakastyytyväisyydestä. Asiakkuuksista ja projekteista vastaavana Juhan työ on taata Compilen ammattilaisille parhaat mahdolliset olosuhteet, työvälineet ja tuki, jotta he voivat antaa parastaan asiakkaille.

-Juha Heikkinen, Co-founder, partner

Pinterest
Referenssin infoboxi
Koho Sales Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ohjelmistotalo Compile Oy
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Koho Sales kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laskutusjärjestelmät
tuntikirjausjärjestelmä
asiantuntijayritykset

Siirry yrityksen profiiliin Koho Sales kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Koho Sales - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales - Muita referenssejä

Koho Sales - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia