Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Äyräväinen valitsi kotimaisen Kohon – Etätyöt hoituvat helpommin Kohon avulla

ReferenssiVaativien taloteknisten projektien suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan erikoistunut Äyräväinen otti Kohon käyttöön keväällä 2020. Samaan aikaan useissa yrityksissä siirryttiin koronan myötä etätöihin, ja myös Äyräväisellä etätyöt lisääntyivät. Uuteen toiminnanohjausjärjestelmään haluttiin siirtyä alun perin muista syistä, mutta pian Kohon huomattiin helpottavan myös etätöiden hallinnointia.

– Vanhaan järjestelmään verrattuna pilvipalveluna käytettävä Koho ei ole paikkasidonnainen, joten töitä on helppo tehdä myös työpaikan ulkopuolella. Saamme Kohosta reaaliaikaista tietoa projektien kulusta ja laskutuksesta. Kun ennen tieto jouduttiin keräämään Excelistä, on aina ajan tasalla olevia lukuja nykyään helppo seurata Kohosta. Työtämme on nopeuttanut erityisesti raportoinnin ajantasaisuus ja se, että projektikohtaista tietoa on nopeasti ja helposti saatavilla, Äyräväisen toimitusjohtaja Henri Airaksinen kertoo.

Kun Äyräväiselle etsittiin uutta toiminnanohjausjärjestelmää, Henri Airaksinen piti Kohon selkeää käyttöliittymää ja kotimaisuutta tärkeimpinä valintakriteereinä. Nyt puolisen vuotta käytössä ollut Koho otettiin keväällä kerralla koko henkilöstön käyttöön. Järjestelmä on otettu hyvin vastaan. Työrutiinien kokonaisvaltainen uudistus vaatii toki aina aikaa ja opettelua, kunnes rutiinit löytyvät. Alun totuttelun jälkeen myös Äyräväisellä on päästy nauttimaan kunnolla Kohon tuomista eduista.

Olemme Kohon myötä opetelleet uusia toimintatapoja, ja Koho puolestaan on muokannut ohjelmaa palvelemaan paremmin meidän tarpeitamme. Yhteistyö Kohon kanssa on ollut avointa ja tiivistä alusta saakka, ja olemme saaneet hyvin apua ongelmatilanteissa. Olemme onnistuneet päihittämään alun haasteet, ja kehitystyö yhdessä Kohon kanssa jatkuu. Meille on räätälöity omia ylläpitonäkymiä ja lisää on tulossa sitä mukaan, kun tarvitsemme uusia raportteja, Airaksinen kertoo.

– Laskutus on muuttunut paljon, nyt ne voidaan tarkistaa sähköisesti. Pääkäyttäjät lukitsevat kuukausittain tunnit, ja niistä tehdään koelaskut, jonka jälkeen ne tarkistetaan ja tehdään tarvittavat korjaukset. Lähettämissämme laskuissa on useanlaisia laskuja. Kohon kanssa on luotu erilaisia laskupohjia, jotka helpottavat laskuttamistamme, Airaksinen sanoo.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Koho Sales Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Äyräväinen
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Koho Sales kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

laskutus
projektinhallintajärjestelmä
raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Koho Sales kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Koho Sales - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales - Muita referenssejä

Koho Sales - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia