Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koho automatisoi laskutuksen ja helpottaa yrityksen arkea

TarjontaAutomaattinen laskutus nopeuttaa yrityksesi arkea. Kohon avulla muodostat laskut automaattisesti tuntikirjauksista tai sopimuksista. Kohon laskutus koostaa muutamalla klikkauksella tiedot kerääntyneistä tunneista ja ja projekteista. Yrityksen laskutus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Voit muodostaa laskut automaattisesti tuntikirjauksista, ja Pikakauppa-toiminnon avulla lisäät erillislaskutettavat nopeasti laskulle. Koho huomioi hyvin asiantuntijayritysten erityispiirteet. Hoidat yhdessä järjestelmässä ketterästi asiakkuuden aina ensikontaktista laskutukseen. Koho kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut. Sinun tarvitsee vain tehdä valinnat ja lähettää laskut taloudenhallintaohjelmiston kautta.

Kohoon on mahdollista määrittää laskutukseen liittyviä sääntöjä ja selkeä work flow. Laskutat voitetut tarjoukset helposti yhdellä klikkauksella. Laskutuksen automatisointi luo myös sopimuskannasta laskut automaattisesti sääntöjen mukaisesti.

Kohon työmääräykset muistuttavat laskutettavista projekteista, jolloin mikään ei jää laskuttamatta. Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla ja vapautat aikaasi tuottavampaan työhön.

Pinterest
Koho Sales Oy logo

Koho Sales Oy:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Koho Sales Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Koho Sales Oy:n tarjontaa

Koho Sales Oy:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia