Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Accountor valitsi Kohon toiminnanohjauksen

ReferenssiSuomen suurimpiin taloushallintoalan konserneihin kuuluva Accountor uudisti toiminnanohjausjärjestelmänsä vastaamaan liiketoiminnan nykyisiä tarpeita. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2350 ammattilaista 7 maassa. Ratkaisun heille toimitti Koho Sales Oy.

Accountorilla järjestelmähankinnan taustalla oli strategian toteutukseen liittyvät palvelumallin ja prosessien muutokset. Asiakaspalvelua ja -kokemusta haluttiin aktiivisesti parantaa, jonka vuoksi työnohjauksen, prosessien ja tehtävien näkyvyys läpi organisaation tuli toiminnan kannalta tärkeiksi. Accountor päätyi valitsemaan Kohon toiminnanohjausjärjestelmän, koska järjestelmä tuki kaikkia palvelun kehittämiseksi osa-alueita.

”Päädyimme Kohoon, koska se sopii ominaisuuksiltaan kaikkiin liiketoimintoihimme sekä tukee meille tärkeiden kyvykkyyksien kehittämisessä asiakaskokemuksen parantamisessa” kertoo Accountorin kehitysjohtaja Hanne Duran.

Kattava Koho toiminnanohjaus otettiin käyttöön ensi vaiheessa noin 1000 loppukäyttäjälle Suomessa. Myöhemmin käytön laajentaminen on mahdollista koko pohjoismaihin. Kohon ja Accountorin yhteistyön suunnitellaan siis jatkuvan ratkaisun käyttöönoton jälkeen vielä pitkälle tulevaisuuteen, sillä Kohon skaalautuvuus mahdollistaa saman järjestelmän käytön, vaikka toimintamallit eri maissa olisivat hieman erilaisia. 

Koho on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asioita voi tehdä monella eri tavalla. Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat Kohon parhaita ominaisuuksia. Kohoa voikin käyttää yli 270 eri tavalla. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen ja yli 60 rajapintaan tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

”Koho on markkinoilla olevista toiminnanohjauksista ehdottomasti parhaiten kiinni tilitoimistojen arjessa ja tämä uusi hieno kumppanuus vahvistaa entisestään asemaamme isompienkin yritysten toiminnanohjauksen asiantuntijana”, Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén iloitsee.

”Meille oli tärkeää, että kumppanimme ymmärtää liiketoimintamme ja palvelun laadun merkityksen asiakastyytyväisyydessä ja on valmis joustavasti kehittämään tuotetta tarpeisiimme” toteaa Hanne Duran.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Koho Sales Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Accountor
Ajankohta: 2021 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Koho Sales kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Koho Sales kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Koho Sales - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales - Muita referenssejä

Koho Sales - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia