Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koho – monipuolinen projektinhallintajärjestelmä asiantuntijayrityksille

TarjontaKohossa on kaikki tarvittava projektiyrityksen pyörittämiseen, ja se soveltuu moneen eri toimintamalliin räätälöitävyytensä kautta. Kun järjestelmä soveltuu yrityksen toimintatapoihin, haastavienkin projektien hallinnoiminen helpottuu jokaisella osa-alueella. Kohossa luot projektin suoraan tarjouksesta, seuraat vaiheita, hyödynnät laajoja raportointimahdollisuuksia, ja luot laskun etukäteen määritettyjen asetusten mukaan. Kohon projektinhallinnan avulla hoituu helposti monimutkaistenkin projektien seuranta, tuntikirjaaminen, projektien raportointi ja projektien laskutus, myös poikkeavat laskutustavat. Voit kirjata suoraan projektille asiakkaan kanssa sopimasi veloitusperusteet, eikä niitä tarvitse enää miettiä turhaan laskutusvaiheessa.

Koho nopeuttaa yrityksen kassavirtaa sekä tuo lisää varmuutta laskutukseen. Koho tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut projektinhallintaan, toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan. 

Suunnittele ja budjetoi

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, budjetoi, ja aikatauluta. Hahmotat projektikokonaisuutta joko puunäkymässä tai visuaalisena GANTT -kaaviona tai KANBAN -näkymässä.

Luo projektisuunnitelma alle minuutissa

Kohon projektinhallinnalla luot projektisi tehokkaasti. Voit perustaa projektin suoraan tarjouksen pohjalta tai käyttämällä valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Perustaminen vie alle minuutin. Voit myös käyttää aikaisempia projekteja pohjina uudelle. Kohossa voit luoda projektisuunnitelman samalla, kun projektia tallennetaan järjestelmään tai vasta sen jälkeen.

Resursoi oikein

Kohossa voit hyödyntää kuormitusraporttia ja resursoida tuntikirjausten ja työmääräysten avulla jokaisen projektin alusta asti oikein. Työmääräyksillä voidaan hallinnoida ja ohjata käytössä olevia työresursseja tehokkaasti, seurata asiakastöiden edistymistä, valmistumista ja työntekijöiden kuormitusta sekä varmistaa, että kaikki yrityksen työt saadaan varmuudella tehdyksi ja laskutetuksi.

Seuraa ja laskuta

Projektiin liittyvät tiedot linkittyvät yhteen ja työmääräysten avulla muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu on helppoa ja ajantasaista.

Kollaboraatio

Voit jakaa asiakkaillesi tarvittaessa yhteisen kollaboraatiotilan, jossa voit viestiä asiakkaan kanssa projektiisi liittyen, jakaa projektiin liittyviä tiedostoja ja näyttää asiakkaalle mm. projektin etenemiseen liittyvää tietoa. Parannat näin myös asiakasviestintää.

Pinterest
Koho Sales Oy logo

Koho Sales Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

Koho Sales Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Koho Sales Oy:n tarjontaa

Koho Sales Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia