Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Koho-toiminnanohjaus vapauttaa aikaa olennaiseen

post_image

TarjontaKoho-toiminnanohjaus tehostaa arkea minimoimalla manuaalisen työn määrän ja automatisoimalla perusrutiineja. Laskutukseen käytetty aika vähenee huomattavasti, kun järjestelmä luo automaattisesti laskuja. Mitään ei jää laskuttamatta, järjestelmä huolehtii asiakastöiden ja tehtävien valmistumisesta, sekä kerää laskutusmateriaalin keskitetysti yhteen näkymään. Uudenaikaisella järjestelmällä tuntikirjaus on helppoa ja nopeaa, ja tunnit saat siirrettyä nopeasti laskulle. Koho myös vähentää henkilöriskiä, kun työt ja tehtävät ovat keskitetysti yhdessä paikassa. Samalla henkilökunnan työaika ja lomat sekä niiden tuuraus ovat helposti hallittavissa yhdessä paikassa.

Kun kaikki työ löytyy yhdestä järjestelmästä, mitään ei jää laskuttamatta ja parannat kannattavuutta sekä ajankäyttöä

Yritykset hyödyntävät toiminnassaan eri sovelluksia ja järjestelmiä, ja integraatioiden avulla voidaan varmistaa informaation turvallinen siirtyminen näiden välillä. Koho toimii keskuksena kaikille toiminnoille ja integroit vaivattomasti suosikkijärjestelmäsi siihen, ja säästät näin aikaa ja rahaa. Yli 60 valmiin integraation lisäksi Koholla on myös oma API.

Kohosta saat kokonaisvaltaisen yhteiskäyttöjärjestelmän yhdistämällä siihen Portaalin ja tiketöinnin. Näiden avulla hallinnoit keskitetysti ja tietoturvallisesti tiedostoja sekä keskusteluja asiakkaidesi kanssa. Kollaboraatio sekä asiakkaiden kanssa että yrityksen sisäisesti hoituu paljon tehokkaammin yhden järjestelmän sisällä verrattuna sähköpostien ja niissä lymyilevien tiedostojen pallottelemiseen. Portaalin ja tiketöinnin voit ottaa käyttöösi joko yhdessä tai erikseen, oman yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kohon ydin on tukea ja helpottaa sinua optimoimaan liiketoimintaprosessisi. Järjestelmä optimoituu sinua ja liiketoimintaasi varten, ei niinpäin, että sinun tarvitsee muuttaa kaikki prosessisi jäykkää järjestelmää varten. Miksi siis valita Koho? Tässä syitä.

Kohon parhaita etuja:

  1. Kätevä töiden tuuraustoiminto poissaolojen ja lomien aikana
  2. Helppo kuormitus ja henkilöresursointitoiminto
  3. Keskitetty tehtävien hallinta ja toistuvat työt
  4. Automaattiset sopimus- ja tuntilaskut
  5. Kaikki työt varmasti laskulle – mitään ei jää laskuttamatta
  6. 7 eri tapaa merkata työaikaa
  7. Kattavat raportit, jotka ohjaavat tekemistä
  8. Virheet pienenevät ja vähennät manuaalista työtä
  9. Rajapinnat yli 60 järjestelmään
  10. Aikaa vapautuu yrityksen kehittämiseen
Pinterest
Koho Sales Oy logo

Koho Sales Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Koho Sales Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Koho Sales Oy:n tarjontaa

Koho Sales Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Koho Sales kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia