Saatko taloushallinnon investoinnistasi kaiken hyödyn irti?

BloggausTaloushallinnon päättäjä tuntee alansa digitaaliset ratkaisut pääsääntöisesti hyvin, mutta ratkaisutoimittajissa ja niiden menettelytavoissa voi olla eroja.


Taloushallinto on jo pitkään kulkenut digitalisaation etunenässä. Kun muilla aloilla on ryhdytty ottamaan käyttöön erilaisia sähköisiä ratkaisuja toimintaa tehostamaan vasta viimeisten vuosien aikana, on taloushallinnon prosesseja sähköistetty jo vuosikymmeniä.

Tällä hetkellä uusi teknologia korvaa jo vanhempia ratkaisuja, jolloin monet yritykset päätyvät vaihtamaan ratkaisua ja toimittajaa. Palette Software osuu juuri tähän saumaan erikoistumalla järjestelmien vaihtoihin ja laajentamaan niitä kattamaan koko hankinnasta maksuun -prosessin. Suurimmalla osalla Paletten asiakkaista on ollut jo jokin ostolaskujen käsittelyjärjestelmä käytössä, sekä kokemusta IT-projekteista. Tarjoamansa uuden sukupolven teknologian lisäksi Palette haluaa korostaa rooliaan luotettavana ja vastuullisena toimittajana.

”Asiakkaan palveleminen ja tarpeiden huomioiminen aina myyntivaiheesta projektin ja koko asiakassuhteen ajan on meille kunnia-asia. IT-projektithan ovat tunnetusti monesti venyneet aikatauluistaan ja budjeteistaan yli. Toimittajan tulee kuitenkin pysyä lupauksissaan ja kantaa niistä vastuu. Asiakkaan ja toimittajan välinen avoin ja vastuullinen kumppanuus auttavat pääsemään yhteiseen tavoitteeseen”, kommentoi Juha Väänänen, Palette Software Oy:n toimitusjohtaja.

Palette Software erikoistuu hankinnasta maksuun -prosessin automatisointiin ja työskentelee jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa kehittämällä prosesseja, sekä huomioiden heidän toiveensa myös pohjoismaisessa tuotekehityksessään. Asiakastukea on saatavilla suomenkielisenä globaalin tukipalvelun lisäksi.

”Haluamme asiakkaittemme saavan parhaan mahdollisen hyödyn irti investoinnistaan. Koemme vastuuksemme varmistaa, että asiakkaamme käyttävät ratkaisun monipuolisia piirteitä mahdollisimman tehokkaasti. Kokeneet konsulttimme auttavat asiakkaitamme myös hyödyntämään ratkaisun keräämää tietoa liiketoiminnan kehittämisessä ja strategisessa johtamisessa kansainvälisesti” kertoo Väänänen.

Lue ratkaisuistamme lisää täältä.

Pinterest
Bloggauksen infoboxi
Palette Software Oy

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun
P2P

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita julkaisuja

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suurimmat teknologiakentän yrityskaupat kautta aikojen
Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia