Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mitä hankinnasta maksuun -ratkaisulta tulisi vaatia?

BloggausHankinnasta maksuun – ratkaisun valinnassa tulisi ottaa huomioon useita vaatimuksia, joista muutamia käsittelemme tässä blogissa.

Ensinnäkin on tärkeää, että laskujen käsittelylle ja ostotoiminnalle on olemassa yhteinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka helpottaa jokapäiväistä työskentelyä. Helppokäyttöisyyttä lisää ostojen hyväksymismahdollisuus suoraan sähköpostista tai älypuhelimelta. Tämä helpottaa työskentelyä myös toimiston ulkopuolella.

Hyvä esimerkki käyttäjäystävällisestä käyttöliittymästä löytyy Relacomilta, joka on kansainvälinen verkkopalveluiden toimittaja. Relacom on toteuttanut laajentuneen kontrollin edut, kun vain ennalta hyväksytyt toimittajat ja valikoimat ovat käyttäjille saatavilla. Tämä parantaa läpinäkyvyyttä ja nopeuttaa koko hankintaprosessia.

Hyödylliset työvälineet

Tehokkaat raportointityökalut ovat myös olennainen vaatimus hankinnasta maksuun – ratkaisuissa. Niiden ansiosta voidaan säännöllisesti seurata taloushallinnon lukuja ja KPI -mittareita, sekä määrittää tavoitteita prosessille. Tavoitteet voivat liittyä esimerkiksi säästöihin, paremman tehokkuuden saavuttamiseen, sähköisten laskujen määrän kasvattamiseen, tai ostolaskujen täsmäämiseen.

Luotettava toimittaja

IT-projektit usein pitkittyvät ja sitä mukaa niiden kustannukset myös nousevat. Osaava ja ammattitaitoinen projektiorganisaatio on tärkeä edellytys, jotta valitut ratkaisut voidaan toimittaa ajallaan ja budjetin rajoissa. Arvoihin pohjautuva suhde strategisen yhteistyön rakentamiseen toimittajan kanssa, sekä ammattimainen tukiorganisaatio ovat ehdottoman tärkeitä vaatimuksia. Nykyään monet yritykset keskittyvät liikaa teknisiin ominaisuuksiin ja hintaan, lähes unohtaen pitkäaikaisen yhteistyön ja ammattitaitoisen tuen tuomat hyödyt.

Viimeiseksi, hankinnasta maksuun – ratkaisujen ostajan tulisi tehdä valinta luotettavien toimittajien välillä, jotka tarjoavat todistetusti toimivia ratkaisuja. Uskottavuus asiakastyytyväisyyden ja toimivan tukiorganisaation osalta ovat keskeisiä huomioitavia asioita.

Pinterest
Palette Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia