Helppo ERP -integraatio hankinnasta maksuun -ratkaisulle

Yrityksesi toiminnanohjaus- eli ERP (Enterprise Resource Planning) -järjestelmä ei todennäköisesti ole menossa mihinkään lähitulevaisuudessa. Sitä käytetään liian moniin keskeisiin prosesseihin jotta siitä voisi luopua, mutta se ei aina pärjää omillaankaan.


Mainio esimerkki tästä on hankinnasta maksuun -prosessien hallinta, joka yksin ERP -järjestelmällä tehtynä on rajoitettua. Tästä syystä monet yritykset etsivät ratkaisuja, jotka automatisoivat koko prosessin parantaakseen tehokkuutta.

Valitun ratkaisun tulee kommunikoida hyvin ERP -järjestelmäsi kanssa, joten on tärkeää varmistaa että ne ovat integroitavissa saumattomasti. Valitettavasti tämä ei ole aina taattua, jolloin toivomasi ajan- ja resurssien säästö häviävät olemattomiin.

Yksin on haasteellisempaa

Vaikka ERP -järjestelmän käyttäminen hankinnassa ja ostolaskujen käsittelyssä on mahdollista, se voi aiheuttaa monia haasteita. Manuaalinen tietojen tallentaminen ja arkistointi on työlästä ja aikaa vievää, inhimillisen virheen riski kasvaa ja hallitsemattomat hankinnat voivat johtaa ostoihin, joita ei ole hyväksytty.

Pelkkää ERP -järjestelmää käyttävät yritykset kokevat prosessin olevan hyvin manuaalinen ja työläs. Ostolaskut, ostotilaukset, kuitit ja muut asiaan liittyvät dokumentit on prosessoitava ja arkistoitava asianmukaisesti, joka on hyvin aikaa vievää.

Manuaaliset prosessit hidastavat yrityksen toimintaa ja ovat riski sisäisen valvonnan kannalta. Parempien toimintatapojen löytäminen on entistä tärkeämpää erityisesti tiukemman tietosuoja-asetuksen kohdatessa kaikkia EU-alueella toimivia yrityksiä.

Hankinnasta maksuun -prosessien automatisointi

Hankinnasta maksuun -prosessit automatisoiva ratkaisu helpottaa taakkaa, vapauttaa taloushallinnon resursseja strategisemmalle työlle, sekä luo jäljitysketjun automaattisesti kaikille työvaiheille. Käyttäjät haluavat yleensä nopean käyttöönoton, ja vaikka alku vaatii aina työtä, ei hankinnasta maksuun -automaatioratkaisun ja ERP -järjestelmän integroinnin tarvitse olla lannistava ajatus.

Paletten ratkaisu toimii yhdessä toiminnanohjausjärjestelmien kanssa ja on integroitu yli 50 johtavaan ERP -järjestelmään, kuten Microsoft Dynamics AX, Microsoft Navision ja SAP. Sujuvassa yhteistyössä ERP -järjestelmän kanssa se välittää tietoa, synkronoi säännöllisesti, sekä validoi dataa varmistaakseen että se on täsmällistä ja ajan tasalla. Lisäksi saumaton integraatioratkaisumme mahdollistaa nopean käyttöönoton.

Saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka Palette Software voi auttaa yritystäsi saumattomassa hankinnasta maksuun- ja ERP -ratkaisun integraatiossa, klikkaa tästä.

Bloggaus Helppo ERP -integraatio hankinnasta maksuun -ratkaisulle
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Palette Software Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Taloushallinto
Valmisohjelmisto
hankinnasta maksuun
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa