logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Helppo ERP -integraatio hankinnasta maksuun -ratkaisulle

BloggausYrityksesi toiminnanohjaus- eli ERP (Enterprise Resource Planning) -järjestelmä ei todennäköisesti ole menossa mihinkään lähitulevaisuudessa. Sitä käytetään liian moniin keskeisiin prosesseihin jotta siitä voisi luopua, mutta se ei aina pärjää omillaankaan.


Mainio esimerkki tästä on hankinnasta maksuun -prosessien hallinta, joka yksin ERP -järjestelmällä tehtynä on rajoitettua. Tästä syystä monet yritykset etsivät ratkaisuja, jotka automatisoivat koko prosessin parantaakseen tehokkuutta.

Valitun ratkaisun tulee kommunikoida hyvin ERP -järjestelmäsi kanssa, joten on tärkeää varmistaa että ne ovat integroitavissa saumattomasti. Valitettavasti tämä ei ole aina taattua, jolloin toivomasi ajan- ja resurssien säästö häviävät olemattomiin.

Yksin on haasteellisempaa

Vaikka ERP -järjestelmän käyttäminen hankinnassa ja ostolaskujen käsittelyssä on mahdollista, se voi aiheuttaa monia haasteita. Manuaalinen tietojen tallentaminen ja arkistointi on työlästä ja aikaa vievää, inhimillisen virheen riski kasvaa ja hallitsemattomat hankinnat voivat johtaa ostoihin, joita ei ole hyväksytty.

Pelkkää ERP -järjestelmää käyttävät yritykset kokevat prosessin olevan hyvin manuaalinen ja työläs. Ostolaskut, ostotilaukset, kuitit ja muut asiaan liittyvät dokumentit on prosessoitava ja arkistoitava asianmukaisesti, joka on hyvin aikaa vievää.

Manuaaliset prosessit hidastavat yrityksen toimintaa ja ovat riski sisäisen valvonnan kannalta. Parempien toimintatapojen löytäminen on entistä tärkeämpää erityisesti tiukemman tietosuoja-asetuksen kohdatessa kaikkia EU-alueella toimivia yrityksiä.

Hankinnasta maksuun -prosessien automatisointi

Hankinnasta maksuun -prosessit automatisoiva ratkaisu helpottaa taakkaa, vapauttaa taloushallinnon resursseja strategisemmalle työlle, sekä luo jäljitysketjun automaattisesti kaikille työvaiheille. Käyttäjät haluavat yleensä nopean käyttöönoton, ja vaikka alku vaatii aina työtä, ei hankinnasta maksuun -automaatioratkaisun ja ERP -järjestelmän integroinnin tarvitse olla lannistava ajatus.

Paletten ratkaisu toimii yhdessä toiminnanohjausjärjestelmien kanssa ja on integroitu yli 50 johtavaan ERP -järjestelmään, kuten Microsoft Dynamics AX, Microsoft Navision ja SAP. Sujuvassa yhteistyössä ERP -järjestelmän kanssa se välittää tietoa, synkronoi säännöllisesti, sekä validoi dataa varmistaakseen että se on täsmällistä ja ajan tasalla. Lisäksi saumaton integraatioratkaisumme mahdollistaa nopean käyttöönoton.

Saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka Palette Software voi auttaa yritystäsi saumattomassa hankinnasta maksuun- ja ERP -ratkaisun integraatiossa, klikkaa tästä.

Pinterest
Palette Software Oy

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ohjelmistorobotin hankintaprosessi muistuttaa ihmisen rekrytointia
Tubecon 2019 - Tubettajat ja Esports ovat nousseet isoksi osaksi nuorten populaarikulttuuria
Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle?

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia