logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hankinnasta maksuun -prosessi virtaviivaiseksi sähköisellä hankinnalla

BloggausPerinteinen hankintatoimi aiheuttaa hankintaosastolle useita haasteita. Kun tilauksia tehdään useilla eri tavoilla, on koko prosessi tehoton ja vaikea hallita. Näistä haasteista johtuen ovat yhä useammat yritykset kääntyneet sähköisten hankintaratkaisujen puoleen. Minkälaista lisäarvoa ne voivat tuoda yrityksille?

Sähköisen hankinnan lisäarvo
Hankintajärjestelmän avulla hallitaan yrityksen hankintaa sähköisesti. Henkilöstö voi esimerkiksi tilata toimistotarvikkeita verkkopalvelun kautta, joka yhdistää tilaajat toimittajien verkostoon. Ratkaisun avulla hankintajohtaja tai hankintaosasto voi asettaa säännöt, joka auttaa optimoimaan tuotteiden tai palveluiden hankintaa. Sopimukset neuvotellaan toimittajien kanssa, jonka jälkeen hankintajärjestelmä yhdistää koko organisaation työntekijät ennalta hyväksyttyjen toimittajien kanssa.

Mitä hyötyjä sähköinen hankintajärjestelmä tuo?
Sähköinen hankintajärjestelmä voi tuoda organisaatiolle merkittäviä hyötyjä. Helppokäyttöinen hankintaratkaisu säästää aikaa: työntekijöiden ei tarvitse etsiä parhaita tuotteita ja hintoja, eikä haaskata aikaa perinteiselle hankinnalle tyypilliseen sähköpostikirjeenvaihtoon.

Hankinnasta maksuun -prosessi tehostuu myös huomattavasti. Sähköinen hankinta ei perustu ostolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen sähköpostitse useista eri lähteistä, jotka hyväksynnän jälkeen maksetaan. Usein sähköiset hankintajärjestelmät automatisoivat tietojen poiminnan, antaen samalla hankintaosastolle paremman läpinäkyvyyden kuluista yhdestä lähteestä.

Hankintajärjestelmä varmistaa automaattisesti että ostot noudattavat hankinnan sääntöjä, joka vähentää kontrolloimattomia kuluja. Tämä auttaa sekä pitämään kulut budjetin sisällä, että ylläpitämään hyviä toimittajasuhteita.

Virtaviivaista prosessit Palettella
Kaikki nämä hyödyt voidaan saavuttaa Paletten hankintamoduulin avulla. PaletteBuyer auttaa kontrolloimaan, sääntelemään ja automatisoimaan organisaation hankintatoimea läpi koko hankinnasta maksuun -prosessin. Käyttäjäystävällistä verkkokauppaa muistuttava PaletteBuyer antaa organisaatiosi henkilöstön löytää oikeat tuotteet tai toimittajat erilaisilla hakukriteereillä.

PaletteBuyer varmistaa että hankintaprosessisi ovat turvallisemmat, nopeammat ja kustannustehokkaammat. Lue PaletteBuyerista lisää täältä.

Pinterest
Palette Software Oy

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

It-ala elää yhä vahvemmin verkostoista
Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia