Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etäyhteys turvaa rakennusautomaatiojärjestelmäsi

BloggausBill Behn, President, Tosibox Inc.

Aikaisemmin ilmanvaihtokoneen rikkouduttua käyttöpäällikön oli soitettava pikaisesti urakoitsijalle, järjestelmäintegraattorille tai säädinlaitteiden jakelijalle ja varattava kallis kiireellinen korjaus huoltoteknikolta. Monet rakennusautomaatioalan toimijat tekevät yhä vieläkin näin. Sen sijaan niiden, jotka haluavat ratkaista rakennusten laiteongelmat digitaalisilla ja huokeammilla tavoilla rakennusautomaatiojärjestelmän osan rikkoutuessa tai toimiessa väärin, ei ehkä tarvitse kuin kirjautua tietokoneelle.

Samat teknologiat, jotka ovat muuttaneet lukemattomia muita aloja, ovat käytettävissä myös rakennusautomaatioon. Ihmiset eivät vain osaa juurikaan niitä kysyä. Mutta kun ilmanvaihtokone rikkoutuu ja saat käteesi muutaman tuhannen euron laskun helleaallon aikaan, alat miettiä, että asiaan on varmasti olemassa parempikin ratkaisu.

Tietoturva etusijalla

Etäyhteyksien tietoturvasta ollaan syystäkin huolissaan. Integroitujen rakennusautomaatiojärjestelmien kautta on tehty suurta huomiota saaneita tietomurtoja. Mutta myös etäyhteys voidaan toteuttaa oikein, turvallisuudesta tinkimättä. Menestystuotteissa käytetään jo laajassa käytössä olevia, muissa teollisissa sovelluksissa hyväksi havaittuja teknologioita, kuten VPN- ja VLAN-yhteyksiä. Kun näitä etäyhteystuotteita käytetään oikein, niiden tarjoamat hyödyt ovat huomattavia.

Rakennusautomaatiojärjestelmässänne ei ehkä ole aiemmin hyödynnetty etäyhteyttä, mutta operatiivisen teknologian koko verkkoa ei tarvitse sen vuoksi muuttaa. Saatavilla on suoraan yksittäisiin laitteisiin liitettäviä tuotteita ja koko järjestelmätasolla liitettäviä ratkaisuja, joilla luodaan turvallinen yhteys kyseiseen laitteeseen tai koko järjestelmään. Jos olet kiinnostunut kyberturvallisuudesta, tutustu myös aihetta koskeviin vinkkeihimme.

Digitaalinen muutos kuulostaa siltä kuin koko järjestelmä tulisi asentaa uudelleen, mutta niin ei ole. Kun järjestelmäsi seuraavan kerran vikaantuu tai pettää, on selvää, että etäyhteyttä ei enää tarvitse pelätä.

Etäyhteys rakennusautomaatiojärjestelmääsi, ilman verkon kalliita muutostöitä

Rakennusautomaatiojärjestelmien etäyhteyksiin käytettävät menestyksekkäät laitteistotuotteet asetetaan käyttökuntoon hyvin samaan tapaan kuin perinteiset Lukko ja Avain -järjestelmät, mutta digitaalisesti. Yksi pieni laitteisto-osa toimii toisessa päätepisteessä Lukkona, joka suojaa kaikkia sisällä käsiteltäviä tietoja. Toinen pieni laitteisto-osa, Avain, kytkeytyy lukkojärjestelmään, jotta saadaan yhteys Lukkoon liitettyihin verkkolaitteisiin. Lukko ja Avain -konseptista saa helposti käsityksen prosessista, mutta nämä tuotteet ovat älykkäitä verkkolaitteita, jotka pystyvät käsittelemään salausta ja joissa on sisäänrakennetut turvatoiminnot.

TOSIBOX® Lukko ja Avain -tuotevalikoimaan kuuluu muutamia lupaavimpia ja helppokäyttöisimpiä tuotteita, joita näihin käyttötarkoituksiin on pitkään aikaan ollut tarjolla. Saatavana on niin VPN-yhteyksien yritystason keskittimiä kuin USB-mallinnettuja avaimia etäyhteyden muodostamiseksi yksittäisiin laitteisiin.

Menestystarinoita tehdään jo nyt


OTI Pro, rakennusautomaatiojärjestelmien pääjärjestelmäintegraattori, hankki äskettäin TOSIBOX® Virtual Central Lockin, Lukkoja ja Avaimia uudisrakennustyömaalle Mexico Cityyn. Yrityksessä huomattiin pian, että huoltoteknikkoa tarvitsi pyytää työmaalle aiempaa harvemmin, kustannukset alenivat IP-osoitteiden tarpeen poistuttua ja verkon käytettävyys- ja toiminta-ajat olivat erinomaiset.

Toinen kiinteistöyhtiö pystyi ulkoistamaan rakennusautomaationsa ylläpidon TOSIBOX®-etäyhteysratkaisun ansiosta. Lisätietoja näistä ja muita kiinnostavia tarinoita on verkkosivustollamme. Ryhdy sinäkin toimiin rakennusautomaatiojärjestelmäsi turvaamiseksi!

Pinterest
Tosibox Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Kiinteistöala
Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kiinteistöautomaatio
rakennusautomaatio
etäyhteys

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia