Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TOSIBOX®-etäyhteysratkaisu auttaa pääsemään käsiksi hankalissa paikoissa oleviin leipomokoneisiin

ReferenssiLeipomoala säästää aikaa ja rahaa TOSIBOX®-teknologian ansiosta


Lawrence Electrical on perheomisteinen yritys, joka on toiminut alalla useiden vuosien ajan. Yrityksessä ymmärretään palvelun merkitys, ja sen maine sähköautomaatiosektorilla on todella vaikuttava. Myös Atlaksen maine on erinomainen, ja kumppanuuden ansiosta näiden yritysten toiminta on sujuvaa.

Haaste

Kun elintarvike-alalla valmistetaan tuotteita, ainesosat on mitattava tarkasti. Leipomoiden koneiden on toimittava jatkuvasti käyttäjien asettamien toleranssien sisällä. Jos näissä toleransseissa tapahtuu pieniäkään muutoksia käyttäjän virheen vuoksi, asiantuntijan tartuttava asiaan, valvottava toimintaa ja tehtävä tarpeelliset säädöt. Koneeseen käsiksi pääseminen on tärkeää, sillä seisokki ole vaihtoehto. Maantieteellisten ja koneen saavutettavuuteen liittyvien haasteiden vuoksi se ei aina kuitenkaan onnistu nopeasti.

Helposti konfiguroitava ja käyttöön otettava järjestelmä oli erittäin tärkeä, sillä paikan päällä oli käytettävissä rajallisesti aikaa. Järjestelmän oli oltava turvallinen ja yhteyden luotettava. Lawrence Electricalille ja Atlakselle tämän teki mahdolliseksi pienikokoinen TOSIBOX® Lukko, jonka voi asentaa helposti käytännöllisesti katsoen mihin tahansa.

Ratkaisu

TOSIBOX® Lukko asennettiin koneen paneelin huolto-osaan, jolloin ulkopuolisilla asiantuntijoilla on siihen pääsy aina, kun käyttäjät ilmoittivat ongelmista tai yleistä toimintaa piti valvoa. Asennus tehtiin yhteistyössä leipomon kanssa. Lukko esimääritettiin ennen käyttöönottoa, jolloin paikan päällä tarvittava asennusaika saatiin mahdollisimman lyhyeksi. Paikka ja vaikea ympäristö loivat omat ongelmansa, mutta TOSIBOX® Lukko on osoittanut luotettavuutensa hankalissakin olosuhteissa.

Asennuksen jälkeen suurin osa ongelmista, jotka olisivat edellyttäneet käyntiä paikan päällä, on saatu ehkäistyä ja leipomon toiminnan tehokkuus on kasvanut. Se on auttanut osoittamaan, että käyttäjät eivät ymmärtäneet riittävästi koneen käyttöliittymää, mikä johti virheisiin. Koulutus on ollut avain ongelmien ratkaisemiseen. Käyttäjiä ei olisi ollut mahdollista kouluttaa ilman TOSIBOX®-etäkäyttöä tuotantoympäristössä, jossa tilan puute on suuri ongelma.

Verkon toimintakyky, turvallisuus ja erotus ovat tärkeitä ominaisuuksia, ja TOSIBOX® Lukko auttaa saavuttamaan ne 256 bitin salauksellaan. Tämä turvallisuuden lisätaso on antanut aivan uutta luottamusta etäkäyttöteknologioihin, mikä avaa mahdollisuuden asentaa lisää Lukkoja.

TOSIBOX® säästää edelleen aikaa ja rahaa, ja Lawrence Electrical ja Atlas suunnittelevat laajentavansa laitteistojaan kriittisempiin ja ahtaampiin ympäristöihin ottamalla käyttöön muita TOSIBOX®-tuotevalikoiman ratkaisuja.

Hyödyt
  • Erittäin turvallinen yhteys
  • Koneen erotus yleisverkosta
  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Kustannussäästöt matkusksen vähenemisen vuoksi

Suosittelija:

“Inhoan tietoliikenneverkkoja, mutta Tosiboxia rakastan!”

David Lawrence, toimitusjohtaja, Lawrence Electrical

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lawrence Electrical
Toimittajan
yhteyshenkilö:
sales@tosibox.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Elintarviketeollisuus
etävalvonta
etäyhteys
leipomoala
etähuolto

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia