Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toimitusjohtajalta: Tänä vuonna saavutamme paljon ja muutamme maailmaa

BloggausJarno Limnéll, toimitusjohtaja, Tosibox Oy

Tosiboxin kasvu tulee jatkumaan vahvana myös vuonna 2019. Tänä vuonna saavutamme paljon, ja meillä on monia jännittäviä asioita meneillään. Uusi ja kunnianhimoinen strategiamme ohjaa meitä arjessa ja antaa meille suuntaviivat tulevaisuutta koskien. Tulemme siirtämään fokuksemme laitteista ohjelmapohjaisiin tuotteisiin, mikä johtaa Tosiboxin kiihtyvään maailmanlaajuiseen kasvuun.

Minua ilahduttaa nähdä, kuinka paljon asiakkaamme arvostavat Tosiboxia. Kaiken internetin (IoE) kasvu aiheuttaa jatkuvasti lisää turvallisten yhteysratkaisujen kysyntää. Tosiboxilla vastaa tähän kasvavaan kysyntään tarjoamalla täydellisen ratkaisun. Nykyisen tuotevalikoimamme lisäksi teemme jatkuvasti tuotekehitystyötä. Myös median sekä asiakkaiden ja sijoittajien Tosiboxia kohtaan osoittama mielenkiinto on jatkuvassa kasvussa.

Vuoden 2019 budjettimme kasvaa yhä voimakkaammin ja jopa niin, että jotkut saattavat pitää sitä epärealistisena. Mutta voimakas kasvu vaatii hyviä edellytyksiä. Mutta vahvalla kasvulla on vaatimuksensa. Voimme kasvaa vain, jos uskallamme muuttua. Päämääriemme saavuttaminen vaatii meiltä rohkeutta ja päättäväisyyttä. Rohkeus on yksi strategiassamme määritellyistä arvoista.

Rohkea loikka ohjelmistoliiketoimintaan

Syksyn aikana olemme edelleen tarkentaneet suunnitelmiamme, jotta pystymme tekemään strategian mukaisesti rohkean siirtymisen ohjelmistoliiketoiminnan pariin. Painotuksen vaihtuminen ohjelmistojen suuntaan tulee näkymään erityisesti ratkaisuissamme mutta myös lähestymisessämme myyntiin ja markkinointiin. Ohjelmistoliiketoiminta on meille keskeinen teema vuonna 2019. Lähestymme sitä tarkasti suunnitelluin askelin.

Haluamme vahvistaa tuotekehitystämme useilla uusilla osaajilla. Etsimme tulosohjautuneita lahjakkuuksia, joilla on tekemisen meininkiä ja tuoreita ideoita – ihmisiä, jotka haluavat haastaa itsensä ja luoda mahtavia tuotteita ja ratkaisuja.

Tosibox-perhe kasvaa joka suuntaan

On tärkeää muistaa, että ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Olemme juuri toivottaneet tervetulleeksi Tosibox-perheeseen mukaan HR Business Partnerin, joka huolehtii nimenomaan työntekijöidemme hyvinvoinnista ja siten tukee kasvuamme. Haluamme olla huippuosaajille haluttu ja viihtyisä työnantaja.

Piakkoin Tosibox-perheen avainrooleihin saadaan lisää uusia jäseniä. Vuonna 2019 Tosibox laajentuu kaikilla osa-alueilla. Haluamme varmistaa Tosibox-brändin maailmanlaajuisen näkyvyyden, joten sijoitamme huipputasoiseen markkinointiin. Vahvistamme kansainvälistä myyntiorganisaatiotamme, jotta myyntilukumme kasvaisivat entistäkin nopeammin.

Tiimimme kasvaessa tarvitsemme tietenkin myös suurempia toimitiloja. Ensi kuussa Etelä-Suomen toimistomme muuttaa suurempiin, uudenaikaisiin tiloihin Espoon Leppävaaraan. Pistämme asioita tapahtumaan.

Maailmaa muuttamassa

Viime syksynä määrittelimme missiomme strategiassamme. Haluamme muuttaa maailmaa yksinkertaistamalla turvalliset digitaaliset yhteydet. Missiomme on perustelu olemassaolollemme, ja uskomme vahvasti tähän missioon. Menestystekijöitämme ovat ihmisten arvostaminen, loistava brändimme, tehokas myyntityömme, disruptiivinen teknologiamme sekä ensiluokkaiset tuotteemme.

Tulevina vuosina haluamme kasvaa vieläkin voimakkaammin. Motoksemme sopii siksi nyt tämä: Pistämme asioita tapahtumaan.

Tosiboxilla on hyvä draivi päällä kohti huikeita kasvulukemia ja menestystä. Etsimme jatkuvasti uusia huippulahjakkaita työntekijöitä. Jos haluaisit liittyä meihin – ja muuttaa kanssamme maailmaa – katso avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus.

Pinterest
Tosibox Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

IoT
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia