Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Puhdistusjärjestelmien valmistaja ylläpitää järjestelmiä etänä luotettavan ja turvallisen TOSIBOX®-etäyhteyden avulla

ReferenssiGröninger Cleaning Systems on innovatiivinen, maailmanlaajuisesti toimiva suur- ja pienpaineisten puhdistusjärjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Yhtiö tarjoaa täydellisiä järjestelmiä yksinkertaisista laitteista avaimet käteen -ratkaisuihin asti.

Gröninger Cleaning Systems suunnittelee, kehittää, rakentaa, asentaa ja huoltaa puhdistusteknologian kokonaisratkaisuja sekä niihin liittyvää infrastruktuuria. Kaikkien tarkimpiinkin asiakasvaatimuksiin voidaan vastata räätälöidyillä ratkaisuilla.


Haaste: Tietoturva, luotettava toiminta ja etäjärjestelmän käyttöönoton helppous

Gröninger toimittaa järjestelmiään ympäri maailman, muun muassa Vietnamiin, Saksaan, Itävaltaan, Belgiaan ja Israeliin. Näiden järjestelmien ylläpitäminen edellyttää, että käyttäjällä on tietyn asteinen tekninen koulutus. Sen vuoksi Gröninger on varustanut koneensa etäkäytöllä, jotta eri puolille maailmaa asennetuille kohteille voidaan tarjota etätukea ja järjestelmiä voidaan valvoa aktiivisesti.

Aiemmin Gröninger käytti useita erilaisia tapoja muodostaessaan yhteyden järjestelmiinsä, mutta yhteyden hallinnasta tuli vaikeaa, se edellytti ylläpitoa, oli epäluotettavaa ja loppuasiakkaan mielestä turvatonta. Sen vuoksi turvallisuus, luotettava toiminta ja etäjärjestelmän käyttöönoton helppous olivat erittäin tärkeitä kriteereitä.

Ratkaisu: Nopeat, helpot, luotettavat ja vakaat yhteydet TOSIBOX®-ratkaisun avulla

Gröninger tutustui erittäin turvalliseen TOSIBOX®-yhteysratkaisuun, joka on helppo ottaa käyttöön ilman erityisiä IT-taitoja. Yhtiö varusti etäsijainneissa olevat koneensa TOSIBOX® Lukoilla, jotka mahdollistavat luotettavan etähallinnan ja -ylläpidon.

Jokaisen TOSIBOX® Lukon takana on noin 30–40 laitetta, kuten PLC-laitteita sekä HMI- ja ohjauskaappeja, jotka on yhdistetty ja jotka ovat käytettävissä suoraan TOSIBOX® Avaimen kautta. Jos Gröningerin asiakas haluaa päästä katsomaan järjestelmäänsä, Gröninger voi antaa etäkäyttömahdollisuuden ylimääräisen aliavaimen kautta. Tällä tavoin pääsyn hallinta pysyy erittäin helppona ja turvallisena.

Suosittelija:

“Turvallisuus, luotettava toiminta ja helppokäyttöisyys ovat meille tärkeitä. TOSIBOX®-ratkaisu vastaa täydellisesti kaikkiin tarpeisiimme.”

Geert-Jan van den Eijnden, ICT-projekti-insinööri, Gröninger Cleaning Systems

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Gröninger Cleaning Systems
Toimittajan
yhteyshenkilö:
myynti@tosibox.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

IoT
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia