Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TOSIBOX® Lukko 500: Luotettavat, suorituskykyiset yhteydet vaativaan teollisuusympäristöön

BloggausMichael Szücs, Director International Sales, Tosibox Oy

TOSIBOX® Lukko 500 on erittäin suorituskykyinen yhteyslaite. Se on tarkoitettu vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa tarvitaan turvallinen tapa suurien datamäärien siirtämiseen. Industry 4.0 eli neljäs teollinen vallankumous on käynnissä, ja tiedon merkitys ja määrä kasvavat jatkuvasti eri käyttökohteissa. Tästä syystä tietoturvallisia yhteyksiä tarvitaan enemmän kuin koskaan aiemmin.

Olemme luoneet ainutlaatuisen, maailmanlaajuisesti patentoidun pisteestä pisteeseen -yhteyden laitteiden välille ja yksinkertaistaneet siten IoT-yhteyksiä. TOSIBOX®-tuotteet ovat modulaarisia, joten verkkojen laajentaminen käy helposti ja nopeasti. TOSIBOX®-ekosysteemi on kokonainen koneenrakentajien tarpeisiin räätälöity IoT-infrastruktuuri.

TOSIBOX® Lukko 500 on yhteensopiva vanhojen laitteistojen, tulevien järjestelmien ja kaikkien TOSIBOX®-tuotteiden kanssa. Se on seuraavan sukupolven yhteyslaite, joka tarjoaa luotettavat, suorituskykyiset yhteydet teollisen kokoluokan mallina.

Luotettavat, suorituskykyiset yhteydet

Koneenrakentajat saavat Lukko 500:n ansiosta massiivisen tiedonsiirtonopeuden, jonka avulla ne voivat kerätä erittäin suuria määriä dataa.

Etälaitokset sekä merellä, metsissä ja maaseudulla sijaitsevat kohteet sekä vedenkäsittely- ja energia-alan kohteet ovat yhä enemmän yhteydessä IoT-infrastruktuureihin. Yhteyksien joustavuus ja vikasietoisuus ovat olennaisen tärkeitä ominaisuuksia etäsijainneissa. TOSIBOX® Lukko 500 tarjoaa luotettavat yhteydet ja suojaa takanaan olevat laitteet. TosiOnline™-toiminto lisää luotettavuutta entisestään muodostamalla katkenneet yhteydet automaattisesti uudelleen.

TOSIBOX® Lukko 500 tarjoaa jopa neljä yhteysmahdollisuutta yhdessä laitteessa. Lukko 500:aan on integroitu WiFi yhteydenmuodostusmenetelmänä tai tukiasemana langattomille laitteille paikan päällä. Sisäänrakennettu LTE-modeemi on valinnainen. Kahden modeemiversion ansiosta ulkoinen modeemi on tarpeeton. Lukko 500:ssa on myös kaksi SIM-korttipaikkaa, jolloin saadaan parempi vikasietoisuus yhteen operaattoriin verrattuna ja laitteeseen voidaan liittää kahden operaattorin tarjoamat yhteydet.

Täydellinen teollisuuden tarpeisiin

TOSIBOX® Lukko 500:ssa on digitaalinen I/O Lukon tilan hallintaa ja valvontaa varten. Valittavana on neljä aktiivista tulotilaa, jotka määrittävät, ovatko Internet- tai VPN-yhteydet sallittuja. Lähdöt voidaan määrittää kertomaan laitteen tila samojen muuttujien osalta. Digitaalisen I/O:n ansiosta yhteydet voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä ulkoisten signaalien, laitevirheen tai muun hälytyksen, kriittisen lämpötilan ja manuaalisen aktivoinnin perusteella.

Uuden Lukko 500:n kompakti rakenne ja yhteenliitettävyys pohjautuvat asiakkaiden tarpeisiin. Halusimme varmistaa, että kaappeihin ja muihin pieniin paikkoihin asentaminen sujuu nopeasti ja kätevästi.

Lukko 500 sopii täydellisesti teollisuusasiakkaille, jotka hyötyvät suoraan uusista ominaisuuksista, kuten ruuvattavasta teollisuusmallin virtaliittimestä, helpon asennuksen takaavasta integroidusta DIN-kiskokiinnitystelineestä sekä IP20-luokituksen mukaisesta teollisuuskotelosta, jossa on vankka, tuulettimeton rakenne.

Etähuoltoa ja datan keruuta

TOSIBOX® Lukko 500 on jo käytössä asiakkaillamme, jotka ovat hämmästyneet sen korkeasta suorituskyvystä ja tinkimättömistä tietoturvaominaisuuksista. Esimerkiksi globaalisti toimiva Arctic Drilling Company kerää dataa liikkuvista kairausyksiköistään tietoturvallisesti TOSIBOX® Lukko 500:n ansiosta. Vuositasolla yrityksen säästöt etänä tehtävistä huoltotoimenpiteistä voidaan mitata miljoonissa euroissa.

TOSIBOX® Lukko 500 on nyt saatavilla myyntimme ja jälleenmyyjiemme kautta. Vie yhteytesi Industry 4.0 -tasolle jo tänään. Take the lead.

Pinterest
Tosibox Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Tietoturva

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia