Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

TOSIBOX® Lukko 500 mahdollistaa tietoturvallisen datankeruun Arctic Drilling Companylle

ReferenssiTOSIBOX®-yhteysratkaisu turvaa liikkuvien kairausyksiköiden etähuollon.

Arctic Drilling Company palvelee asiakkaitaan ympäri maailman aina luotettavasti ja turvallisesti taaten tehokasta kairausta äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tarjoamme alan parhaat etsintäkairauskoneet ja käytännön työssä harjaantuneen ammattitaitoisen henkilöstön.


Haaste

Arctic Drilling Company on tehokas, ympäristöystävällinen ja luotettava kumppani niin maanpäälliseen kuin maanalaiseenkin kairaukseen. Yritys on erikoistunut maaperätutkimukseen, kairauskoneiden tuotekehitykseen ja valmistukseen sekä suunnattuun poraukseen. Yrityksen palveluksessa on yli 170 henkilöä Pohjoismaissa sekä Chilessä.

Yrityksen liikkuvat kairausyksiköt voidaan lähettää syrjäiseen paikkaan kuukausiksi, jonka jälkeen ne siirtyvät toisaalle. Yritykselle oli tärkeää, että luotettava etäyhteys voidaan luoda huoltotoimenpiteitä varten mistä tahansa maailmassa.

Etäyhteyden avulla yritys halusi myös kerätä reaaliaikaista dataa kairausyksikköjen toiminnasta tuotekehitystä ja tuoteparannuksia varten. Arctic Drilling Company etsi tietoturvallista korkean suorituskyvyn ratkaisua kaksisuuntaiseen tiedonsiirtoon datan keruuta varten. Koska dataa käsittelee ulkopuolinen kumppani, myös helppo pääsyhallinta oli erittäin tärkeää.

Etäyhteyden korkealuokkainen tietoturva on olennaista henkilövahinkojen välttämiseksi työmailla. Lisäksi haluttiin suojata yrityksen innovaatiot.

Ratkaisu

Korkean suorituskyvyn TOSIBOX® Lukko 500 vastasi Arctic Drilling Companyn tarpeisiin täydellisesti. TOSIBOX® Lukko 500 asennetaan kairausyksiköihin yrityksen tehtaalla Suomessa, ennen kuin ne lähetetään kentälle. Huoltotilanteissa asentaja voi muodostaa laitteeseen etäyhteyden TOSIBOX® Avaimella, riippumatta siitä missä päin maailmaa kairausyksikköä käytetään.

Liikkuville kairausyksiköille kompakti yhden laitteen installaatio on ihanteellinen. Lukko 500i -versio integroidulla modeemilla ei edellytä mitään lisäosia, on kompaktin kokoinen ja sopii hyvin yhteen muiden järjestelmien kanssa. Lukko 500:n kahden SIM-korttipaikan ansiosta Arctic Drilling Company voi hyödyntää eri operaattoreita yhteyden muodostamiseen missä tahansa päin maailmaa.

TOSIBOX® muodostaa täysin tietoturvallisen, kaksisuuntaisen yhteyden huoltoa ja datan keräämistä varten. Lukko 500:n massiivisen läpäisykyvyn ansiosta Arctic Drilling Company voi kerätä suuria määriä reaaliaikaista dataa kairauskoneidensa toiminnasta.

TOSIBOX® Virtual Central Lock toimii keskitetyn pääsyhallinnan alustana. Siihen on yhdistetty myös dataa analysoivan kumppanin palvelin. Kumppaniyrityksen edustajat saavat pääsyn vain dataan eivätkä muihin ekosysteemin laitteisiin.

Hyödyt

  • Kaksi SIM-korttipaikkaa mahdollistavat riippumattomuuden operaattorista ja tarjoavat entistä luotettavamman yhteyden.
  • Korkea suorituskyky. Datan määrän kasvaessa TOSIBOX® Lukko 500 tarjoaa tarvittavan VPN-läpäisykyvyn.
  • Keskitetty pääsyhallinta mahdollistaa rajatun pääsyn ulkopuolisille kumppaneille.
  • Kahden tekijän autentikointi, automaattiset tietoturvapäivitykset sekä viimeisintä salaustekniikkaa.

Suosittelija:

”TOSIBOX®-ratkaisun ansiosta olemme onnistuneet ratkaisemaan tänä vuonna 80 prosenttia vioista etänä. Vuositasolla etähuollon tuomat säästöt voi mitata miljoonissa euroissa.”

Joni Niskala, Manager, Maintenance, Arctic Drilling Company

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tosibox Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Arctic Drilling Company

Lisätietoja

Yritysprofiili Tosibox kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

etäyhteys
kairaus
datankeruu

Siirry yrityksen profiiliin Tosibox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tosibox - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tosibox - Muita referenssejä

Tosibox - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia