Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Business Case hankintaratkaisua varten

BloggausHyvä Business Case auttaa yrityksiä ja organisaatioita hahmottamaan yrityksen todellisia tarpeita silloin kun on aika tehdä uusia investointeja.

Vaikka hankinnat ja niiden hallinta eroavat suuresti yrityksestä toiseen, voidaan jokaisessa investointihankkeessa havaita sama avainkysymys, johon johto ja muut päätöksentekijät haluavat perustellun vastauksen: onko investointi sijoituksen arvoinen?

Kuten minkä tahansa merkittävän investoinnin kohdalla, investointeja teknologiaan on harkittava huolellisesti ennen niiden tekemistä. Oikean ratkaisun valitseminen vie aikaa, niin kuin pitääkin – mutta jossain vaiheessa päätös on tehtävä. Vaikka potentiaalisen sijoituksen perusteleminen ei ole aina helppoa, on tärkeää varmistaa, että lopullisen päätöksen tekevät henkilöt todella ymmärtävät sijoituksen todellisen hyödyn. Siksi on tärkeää luoda hyvä Business Case, tai raportti, joka tukee päätöksen tekeviä tahoja parhaan mahdollisen päätöksen tekemisessä.

HANKINTARATKAISU TUO MONIA ETUJA

Epäsuorat hankinnat (hankinnat jotka eivät ole suoraan yhteydessä yrityksen liiketoimintaa, esimerkiksi IT- ja toimistotarvikkeet ) ovat alue, joka on erityisen kypsä investointeihin. Esimerkiksi valmistajan kohdalla 90% ostoksista saattaa mennä tuotantoon. Epäsuorat kustannukset ovat vain loput 10 %, mutta ne voivat olla yrityksen kallein ja monimutkaisin hankinta-alue. Tämä johtuu usein siitä, että epäsuorat hankinnat voivat olla hyvin aikaa vieviä prosesseja, ja hukkaan kulunut aika tulee nopeasti kalliiksi. Kustannuksia syntyy aina myöhästymismaksuista apukäsien palkkaukseen. Ilman sähköistä hankintajärjestelmää yhden hankinnan (kuten uuden puhelimen) käsittely vie keskimäärin 40 minuuttia. Palveluntarjoajille epäsuorien hankintojen osuus on usein paljon suurempi; jopa 100% ostoista saattaa tulla välillisistä, epäsuorien hankintojen kustannuksista.

Mikäli yrityksessänne keskustellaan hankintaratkaisuun investoimisesta, tämä opas on juuri sinua varten. Hyvä Business Case antaa rehellisen arvion yrityksen nykyisestä tilanteesta ja auttaa tunnistamaan missä seuraavan sukupolven hankintaratkaisu voi parantaa tehokkuutta ja kannattavuutta. Kokonaisvaltaisen pohjatyön avulla voit auttaa varmistamaan, että päätös uudesta investoinnista on yhdenmukainen yrityksen strategioiden kanssa – nyt ja tulevaisuudessa.

LATAA OPAS

Hyvä Business Case vaatii yrityksen nykyisen tilanteen kokonaisvaltaista ymmärtämistä. Mutta mitä kaikkia asioita tulisi ottaa huomioon nimenomaan hankintaratkaisun kohdalla? Tämän oppaan avulla saat erinomaisia neuvoja business casen rakentamiseen; miten tunnistat yrityksen todelliset tarpeet, miten hankintaratkaisu vaikuttaa organisaation toimintaan ja millaisia etuja hankintaratkaisusta todella on yritykselle.

Lataa opas sivuiltamme.

Pinterest
Rillion logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Rillion kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun
P2P

Siirry yrityksen profiiliin Rillion kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rillion - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Rillion - Muita referenssejä

Rillion - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia