Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Automaatio ihmisten avuksi

BloggausManuaaliset prosessit ovat painava taakka ostoreskontran henkilöstön harteilla. Laskujen ja muiden dokumenttien kaiveleminen monista eri paikoista, sekä kulujen hyväksyminen ovat aikaa vieviä tehtäviä. Oikean hankinnasta maksuun -ratkaisun avulla ostoreskontrasi pystyy keskittymään tehtäviin, jotka auttavat yritystäsi pitämään budjetin kontrollissa, sekä parantamaan taloushallinnon toimintaa ja yleistä tehokkuutta.

Alla on muutama niistä työläistä tehtävistä jotka hankinnasta maksuun -järjestelmä voi ottaa hoitaakseen. Näin taloushallintosi voi keskittyä strategisempiin töihin, joista on hyötyä koko organisaatiolle.

Ostolaskujen käsittely
Kun ostolaskuja käsitellään manuaalisesti, koko kierto hankinnasta maksuun hidastuu. Manuaalinen käsittely sisältää sekä laskujen keräämistä useista eri paikoista, että esimiesten hyväksynnän jahtaamista. Työ on altista inhimillisille virheille; kierrossa viivästynyt ostolasku voi vaikuttaa koko prosessiin ja johtaa viivästyskorkomaksuihin.

Ostolaskujen käsittely voi olla nopeaa ja helppoa kun se hoidetaan hankinnasta maksuun -automaatioratkaisulla. Paletten ratkaisut automatisoivat ostolaskujen käsittelyn täysin, jotta ostoreskontrasi voi maksaa laskut ajallaan, välttää turhat viivästysmaksut, sekä ylläpitää hyviä toimittajasuhteita.

Ostotilausten täsmäytys
Laskujen ja ostotilausten kerääminen sähköposteista ja muista lähteistä on työläs ja pitkäveteinen prosessi ostoreskontran ja hankinnan ammattilaisille. Se vie arvokasta aikaa ja hidastaa toimittajille maksamista.

Kun ostotilaukset täsmäytetään ostolaskuihin automaattisesti, ostoreskontran tarvitsee puuttua asiaan vain poikkeavuuksien tapauksissa. Suurin osa täsmäytyksestä tapahtuu automaattisesti, jolloin poikkeavuudet voidaan selvittää tehokkaasti.

Tiedon haku
Kun ostolaskuja ja -tilauksia säilytetään ja haetaan manuaalisesti, täytyy tietoa yleensä hakea useista eri paikoista ja eri formaateissa. Tarvittavan tiedon löytäminen voi olla lähes mahdoton tehtävä.

Hankinnasta maksuun -automaatioratkaisut, kuten PaletteArena, sisältävät työkaluja jotka tuottavat tarvitsemiasi raportteja hetkessä. Helppo pääsy ostoreskontran tarvitsemiin tietoihin auttaa mittaamaan tehokkuutta, ratkaisemaan ongelmia, sekä tuottamaan tarkkoja ennusteita. Kun kaikki hankinnan analytiikka on saatavilla, on organisaatiolla vankka asema neuvotella hintoja ja ehtoja, sekä mahdollisuus määrittää KPI -mittareita ja mitata suoritusta niitä vasten.

Automatisoimalla taloushallinnon ja hankinnan prosessit, voi ostoreskontra keskittyä liiketoiminnan kasvua tukeviin strategisiin tehtäviin. Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisu voi käsitellä aikaa vievät ja virheille alttiit tehtävät automaattisesti, josta on hyötyä koko organisaatiolle. Lisäksi ratkaisuun pääsee kätevästi helppokäyttöisen, selaimessa toimivan käyttöliittymän kautta, joko toimistolla tai sen ulkopuolella.


Lue Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisuista lisää täältä.

Pinterest
Palette Software Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?
Digitoimisto Dude järjestää Ask Me Anything (AMA)-tilaisuuden perjantaina 15.1.2021 klo 9-18

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia