logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etteplan MORE on valmiina uudistamaan liiketoimintasi digitaalisin keinoin! Me kehitämme ja ylläpidämme huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat liiketoimintaasi ja avaavat uusia inspiroivia mahdollisuuksia.

Etteplan MORE

Yritysesittely

Etteplan MOREssa me teemme liiketoimintaasi tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita huolehtien palvelustasi heti alkukipinästä lähtien aina huolenpitovaiheeseen saakka. Laajan kokemuksemme ansiosta meillä on poikkeuksellinen näköala moniin eri toimialoihin. Tunnemme hyvin esimerkiksi teollisuuden, kaupan alan, maksamisen, logistiikan ja liikenteen toimialat, ja uteliaina asiantuntijoina opimme nopeasti uutta.

Palveluvalikoimamme kattaa oikeastaan kaiken mitä voit digitaalisessa hankkeessasi tarvita. Olemme kumppanisi aina kun ideasi ja maailman väliin tarvitaan softaa. Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – 1.1.2019 alkaen olemme Etteplan MORE! Olemme osa Etteplania.

Meidät löydät Tampereelta, Jyväskylästä, Helsingistä sekä Kuopiosta.
Työntekijöitä 200
Y-tunnus 2473925-6
Perustettu -
Www Kotisivut
Puh +358 (0)10 4234 200
E-mail info@etteplanmore.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys, It-infrapalvelut

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Node.js, React, React Native, C#, C++, Java, Javascript, Python, Swift, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Etteplan MORE, Digitaaliset palvelut, ratkaisuylläpito, ohjelmistokumppani, sovelluskehitys, järjestelmäylläpitopalvelut, kassajärjestelmät, maksuliikennejärjestelmät, räätälöidyt ratkaisut, raportointiratkaisut, huollon ratkaisu, kenttähuolto, ennakoiva huolto, Teollinen internet, tuotannonohjaus, Digitaaliset sovellukset, IoT-ratkaisut, Liiketoimintakriittiset järjestelmät, Kokonaisratkaisut, UX-suunnittelu

Sosiaalisessa mediassa

Etteplan MORE - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOhjelmistokehityspalveluita yrityksen mobiiliostamiseen ja tuotetunnistamiseen

"Mobiilisovellus on vastannut tarpeitamme. Etteplan MORE on pystynyt suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttöliittymään kaikki ne ominaisuudet, joita olemme kaivanneet."

-- Hannu Pajula, Kehitysjohtaja, ProMart

Näytä referenssi

ReferenssiEtteplan MORE toteutti Nesteen mobiilimaksun

"Meidän näkökulmasta Etteplan MOREn ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys."

-- Juho Korpela, Head of Digital Transformation, Neste

Näytä referenssi

ReferenssiKestävää kumppanuutta Elite Alfred Bergin kanssa

"Etteplan MOREn osaavan ja liiketoimintalähtöisen sovelluskehitystiimin kanssa olemme saaneet tehostettua ja modernisoitua Elite Alfred Bergin sovelluskehitystä sekä rakennettua uusia asiakkaitamme palvelevia digitaalisia palveluita ja tietojärjestelmiä"

-- Juha Parviainen, Elite Alfred Berg

Näytä referenssi

ReferenssiS-Business Oy:n yrityskorttiratkaisu ja mobiilisovellus

"Etteplan MOREn kanssa S-Business on pystynyt kehittämään ketterästi yhä asiakaslähtöisempiä palveluja ja maksamista asiakkaillensa. Kehitystyö jatkuu edelleen kohti tulevaisuuden maksuratkaisuja"

-- Riitta Luostarinen-Rintala, Tuotanto- ja kehitysjohtaja, S-Business

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Etteplan MORE - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka

Toteutamme ja ylläpidämme sekä varastonhallintajärjestelmät (WMS) että logistiikan ratkaisut. Varmistamme, että toimintasi yltää asetettuihin laatu-, määrä- ja aikataulutavoitteisiin samalla, kun prosessista..

Toiminnanohjaus ERP

Miksi valitsisit liiketoimintakriittisen järjestelmän, joka palvelee liiketoimintaasi vain osittain? Luomme täsmälleen liiketoimintasi tarvetta varten räätälöidyn järjestelmän ohjaamaan kriittisiä toimintojasi ja..

Projektinhallinta

Me hallitsemme ketterät projektit. Pidämme ketterän kehityksen sprintit pyörimässä ja huolehdimme, että ratkaisun toteuttajat voivat tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Projektipäällikkö toimii linkkinä..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen..

Big Data

Datan määrän lisääntyminen erilaisten IoT-ratkaisuiden ja big datan kautta on avannut uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Me autamme raakadatan ja operatiivisen datan yhdistämisen, luokittelun ja visualisoimisen..

Integraatiot

Rajapinnat ja integraatiot ovat keskiössä, kun haluat tietojen päivittyvän järjestelmästä toiseen tai haluat rikastaa dataasi ulkoisella lähteellä. Meillä on laaja kokemus erilaisista tietojärjestelmäintegraatioista..

Ketterät menetelmät

Toteutamme projektimme ketteriä menetelmiä käyttäen. Ketterissä menetelmissä kehitystyö tapahtuu sprinteissä, joiden aikana projektin tarpeiden ja prioriteettien määrittelyä tarkennetaan tilanteen mukaan. Nopea..

Laadunvarmistus

Testauksen asiantuntijamme pitävät huolen siitä että kehitetty ohjelmisto toimii määritellyllä tavalla. Emme panosta pelkästään toiminnallisuuteen, vaan otamme huomioon testaustyössä myös asiakkaan liiketoiminnan..

Maksaminen

Me toteutamme modernit maksamisen palvelut. Valikoimastamme löydät räätälöidyt yrityskorttijärjestelmät ja mobiilimaksamisen ratkaisut sekä maksunvälittäjien integraatiot tuettuna laajalla ymmärryksellä..

Ohjelmistokehitys

Toteutamme alustariippumattomat sovellukset tai palvelut mihin tahansa kontekstiin. Seisomme rinnallasi koko palvelun elinkaaren palvelumuotoilusta ylläpitoon ja pienkehitykseen. Voit vapaasti kertoa meille teknologioihin tai..

Sisällönhallinta

Sisällönhallinnan työkaluja on monia, mutta Wordpress-julkaisujärjestelmä on maailman suurin ilmainen avoimeen lähdekoodiin perustuva järjestelmä. Wordpress tarjoaa laajasti erilaisia mahdollisuuksia sen tuhansista..

Webkehitys

Kehitämme ketterästi responsiivisia web-palveluita. Meiltä onnistuvat niin järeät liiketoimintakriittiset järjestelmät kuin kevyemmät ratkaisut. Tehdään yhdessä sinulle räätälöity täydellinen ratkaisu, sinulle..

Arkkitehtuuri

Arkkitehtuurin avulla kartoitetaan kokonaisuuden tekniset tarpeet, ja luodaan ymmärrettävä roadmap palvelun rakentamiselle, jotta ohjelmistokehitys voidaan toteuttaa mahdollisimman laadukkaasti. Teemme laadukas..

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on tärkeä osa ohjelmistokehitystä ja lopputuotetta, luoden ensi vaikutelman tuotteesta käyttäjälle. Graafinen suunnittelu on ideoiden ja rautalankamallien konkresointia ja visualisointia...

IoT

Tuotteiden kytkeminen internettiin on nykypäivää, sillä teknologian ja komponettien kehittyminen on mahdollistanut suuren muutoksen IoT:n saralla. IoT luo uusia mahdollisuuksia niin kuluttajatuotteissa kun teollisuudessakin...

Käyttöliittymäsuunnittelu

UX-tiimimme tekee tiivistä yhteistyötä ohjelmistokehityksemme kanssa mahdollistaen parhaan mahdollisen käyttöliittymän asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeisiin. Tiivis yhteistyö aina projektin vaatimusmäärittelyistä..

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätyn (AR) ja virtuaalisen todellisuuden (VR) ratkaisut tekevät tuloa eri toimialoille. Tekniikan avulla voidaan luoda kokonaan uusia toimintamalleja ja liiketoimintamahdollisuuksia lähestulkoon alasta riippumatta. Olemme..

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat nykypäivän viestinnän ja työnteon digiarkea. Meillä on pitkä kokemus kuluttaja- ja teollisuuden räätälöityjen mobiilisovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Meidän ammattitaitoiselta..

Pilvipalvelut / SaaS

Toteutamme pilvipalvelut räätälöitynä tarpeeseesi arkkitehtuuriin katsomatta. Oli kyse sitten uuden järjestelmän luomisesta tai olemassa olevan järjestelmän siirtämisestä konesalista pilveen, löydät meiltä..

Tietoturva

Tietoturvallisuus on otettava huomioon jo ohjelmiston suunnitteluvaiheessa eli arkkitehtuurissa, ohjelmiston toteutuksessa sekä jatkokehityksessä ja ylläpidossa. Tärkeimpien ominaisuuksien ja uhkien ymmärtäminen ovat..

It-infrapalvelut

Me huolehdimme kriittisistä sovelluksista, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Digitaalinen sovellus ei ole projekti, joka päättyy, kun ensimmäinen versio on onnistuneesti julkaistu. Järjestelmät..

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Meiltä saat ohjelmistohankkeisiisi kaikki tarvitsemasi asiantuntijapalvelut tarpeisiisi räätälöitynä, kuten ohjelmistokehityksen ja -arkkitehtuurisuunnittelun, pilvipalvelut, ylläpidon, designin, testauksen,..

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Etteplan MORElla on laaja kokemus autoilun ja logistiikan projekteista. Olemme toteuttaneet niin räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä logistiikka-alalle kuin mobiilisovelluksia autoiluun. Meiltä löydät myös syvän..

Etteplan MORE - Referenssit

Etteplan MORE - Bloggaukset

Etteplan MORE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan MORE - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

MORE reasons to wake up in the mornings

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – olemme nyt ETTEPLAN MORE.


HALUATKO LIITTYÄ OSAKSI KOODIKASTA TYÖPAIKKAAMME?

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – olemme nyt Etteplan MORE. Rennossa joukossamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa mm. Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Etteplan MOREssa me teemme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita, ja toimimme asiakkaidemme kumppanina aina kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa.

Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme etätyömahdollisuuden.

 

KEHITY MONIPUOLISISSA PROJEKTEISSA!

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Laaja osaamisemme kattaa teollisuuden, kaupan ja maksamisen alat, logistiikan sekä liikenteen toimialan, ja uteliaina asiantuntijoina opimme jatkuvasti uutta. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Meillä on yli 3000 asiantuntijakollegaa Etteplanissa, joka tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja kiinnostavia projekteja ohjelmistojen, sulautettujen järjestelmien, IoT:n ja muun insinöörisuunnittelun osaajille. Myös ovet ulkomaille ovat auki – me tarjoamme mahdollisuuksia kansainvälistyä. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

 

TUTUSTU MEIHIN - SOPISITKO JOUKKOON?

Viihtyisitkö sinä MORElla? Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta! Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso siis avoimet työpaikkamme tai kerro osaamisestasi avoimessa hakemuksessa. Odotamme jo innolla, että kuulemme sinusta! #SeonMORE


 P.S. Kuulet uramahdollisuuksistamme ensimmäisenä ottamalla seurantaan Etteplan MOREn LinkedInin, Instagramin, Facebookin ja Twitterin. Katso myös Etteplanin avoimet työpaikat!


Etteplan MORE - Rekryilmoitukset

job_image

Rekryilmoitus Front end -kehittäjä

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaaseen Lue lisää..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, React, +9 muutaMaterial-UI, Bootstrap, Foundation, SPA-sovelluskehitys, TypeScript, redux, Webpack, SaSS, SPA-sovellus

Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

job_image

Rekryilmoitus AWS-arkkitehti

Jatkuva haku

Etsimme timanttiseen joukkoomme briljanttia AWS-ARKKITEHTIA!Meille se tarkoittaa alla olevia asioita:Tunnet AWS:n Virtual Lue lisää..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Amazon Web Services, DynamoDB, +11 muutaLambda, API Gateway, SQS, SNS, ECR, ECS, Elastic Beanstalk, RDS, Redshift, Elastic Cloud Computing, AWS Virtual Private Cloud

Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Mobiilikehittäjä

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaaseen Lue lisää..

Osaamisalueet: Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Angular, +8 muutaNode.js, React Native, Java, Swift, GetMOREfrom2019, Kotlin, html5, Koodikas paikka

Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

job_image

Rekryilmoitus IoT-kehittäjä

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Nautitko IoT-ratkaisujen suunnittelusta ja koodaamisesta? Haluatko olla mukana ohjelmistoalan nopean kehityksen Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, IoT, +11 muutaKetterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Amazon Web Services, Azure, IBM, Node.js, Java, Python, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Back end -kehittäjä

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule siis meille koodikkaasen paikkaan Lue lisää..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Node.js, C#, +5 muutaJava, Python, Rest, Spring Boot, NoSQL

Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Kehittäjä/järjestelmäasiantuntija ylläpitoon

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Haluatko palvella asiakkaita hyvin ja löytää ratkaisut ongelmiin osallistuen samalla (jatko)kehitystyöhön? Lue lisää..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +9 muutaJavascript, Liferay, Magento, html5, CSS, Docker, sql, Magnolia, Bash Script

Sijainti: Jyväskylä

job_image

Rekryilmoitus AWS Security Engineer

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE? Nautitko pilvipalveluiden rakentamisesta ja tuottamisesta sekä ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin! Tule Lue lisää..

Osaamisalueet: IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, +11 muutaPilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Amazon Web Services, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmistava teollisuus, AWS Cloud Architecture, Amazon AWS, AWS, AWS IoT

Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Test (Automation) Engineer

Jatkuva haku

WANT TO BE MORE?Innostutko bugien löytämisestä? Onko toimiva softa sinulle sydämen asia? Niin meillekin! Tule siis meille Lue lisää..

Osaamisalueet: Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, +7 muutaWebkehitys, IT, Valmistava teollisuus, Robot Framework, Jira, REST API, Jenkis

Sijainti: Tampere

 

Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »