logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etteplan MORE on valmiina uudistamaan liiketoimintasi digitaalisin keinoin! Me kehitämme ja ylläpidämme huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat liiketoimintaasi ja avaavat uusia inspiroivia mahdollisuuksia.

Etteplan MORE

Yritysesittely

Etteplan MOREssa me teemme liiketoimintaasi tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita huolehtien palvelustasi heti alkukipinästä lähtien aina huolenpitovaiheeseen saakka. Laajan kokemuksemme ansiosta meillä on poikkeuksellinen näköala moniin eri toimialoihin. Tunnemme hyvin esimerkiksi teollisuuden, kaupan alan, maksamisen, logistiikan ja liikenteen toimialat, ja uteliaina asiantuntijoina opimme nopeasti uutta.

Palveluvalikoimamme kattaa oikeastaan kaiken mitä voit digitaalisessa hankkeessasi tarvita. Olemme kumppanisi aina kun ideasi ja maailman väliin tarvitaan softaa. Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – 1.1.2019 alkaen olemme Etteplan MORE! Olemme osa Etteplania.

Meidät löydät Tampereelta, Jyväskylästä, Helsingistä sekä Kuopiosta.
Työntekijöitä 200
Y-tunnus 2473925-6
Perustettu -
Www Kotisivut
Puh +358 (0)10 4234 200
E-mail info@etteplanmore.com

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Node.js, React, React Native, C#, C++, Java, Javascript, Python, Swift, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Etteplan MORE, Digitaaliset palvelut, ratkaisuylläpito, ohjelmistokumppani, sovelluskehitys, järjestelmäylläpitopalvelut, kassajärjestelmät, maksuliikennejärjestelmät, räätälöidyt ratkaisut, raportointiratkaisut, huollon ratkaisu, kenttähuolto, ennakoiva huolto, Teollinen internet, tuotannonohjaus, Digitaaliset sovellukset, IoT-ratkaisut, Liiketoimintakriittiset järjestelmät, Kokonaisratkaisut

Sosiaalisessa mediassa

Etteplan MORE - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiNopeus ja ketteryys valtteina kumppanuudessamme Nesteen kanssa

"Meidän näkökulmasta Eatechin ehkä paras puoli on nopeus ja ketteryys. Eatech on pieni mutta nopealiikkeinen ja taitava ohjelmistoyritys. Yhteistyötä olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan. Uusin projekti, jonka olemme Eatechin kanssa toteuttaneet on kokonaan uusittu Neste-äppi. Se tarjoaa kiireiselle autoilijalle tiedon Nesteen asemista, tarjouksista sekä isona kokonaisuutena.."

-- Juho Korpela, Head of Digital

Näytä referenssi

ReferenssiVastaamme Postin pakettiautomaattien ylläpidosta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä Eatechin yhteistyöhön projektihallinnan, asennusten läpiviennin ja työn laadun osalta. Niin projektin kuin ylläpidon osalta toiminta on ollut hallittua ja vastuullista. Hyvänä esimerkkinä tästä on viime joulu, joka ennätysvolyymeista huolimatta sujui hienosti"

-- Anna Lehtonen, palvelupisteverkoston johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiOlemme Elematicin ohjelmistokehityskumppani

"Yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin ja Eatechilta saatu palvelu on ollut joustavaa"

-- Jouni Sirkka, tuotekehitysjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiYhteistyömme Hakosen kanssa perustuu avoimuuteen

"Eatech on yksi niistä harvinaisemmista IT-taloista, jotka pystyvät tekemään yhteistyötä myös muiden alan yritysten kanssa, eivätkä lukkiudu omaan tuotteeseensa tai tekemiseensä. Kaipasimme sitä, että yhteistyötä voidaan tehdä avoimesti ja järkeillä asiat läpi ilman, että tarvitsee aina palata sopimusehtoihin. Eatechillä on myös kyky houkutella puoleensa avomielisiä.."

-- Johannes Stenius, kehitysjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Etteplan MORE - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Etteplan MORE - Referenssit

Etteplan MORE - Julkaisut

Etteplan MORE - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan MORE - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

MORE reasons to wake up in the mornings

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – olemme nyt ETTEPLAN MORE.


HALUATKO LIITTYÄ OSAKSI KOODIKASTA TYÖPAIKKAAMME?

Eatech, Soikea ja Koodain yhdistivät voimansa – olemme nyt Etteplan MORE. Rennossa joukossamme työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan osaajaa mm. Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Kuopiossa. Etteplan MOREssa me teemme asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ohjelmistoja ja digitaalisia palveluita, ja toimimme asiakkaidemme kumppanina aina kun idean ja maailman väliin tarvitaan softaa.

Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Meillä viihtyvät uransa eri vaiheilla olevat osaajat, ja suhtaudumme joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Työaikamme joustavat elämäntilanteesi mukaan ja tarjoamme etätyömahdollisuuden.

 

KEHITY MONIPUOLISISSA PROJEKTEISSA!

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Laaja osaamisemme kattaa teollisuuden, kaupan ja maksamisen alat, logistiikan sekä liikenteen toimialan, ja uteliaina asiantuntijoina opimme jatkuvasti uutta. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Meillä on yli 3000 asiantuntijakollegaa Etteplanissa, joka tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja kiinnostavia projekteja ohjelmistojen, sulautettujen järjestelmien, IoT:n ja muun insinöörisuunnittelun osaajille. Myös ovet ulkomaille ovat auki – me tarjoamme mahdollisuuksia kansainvälistyä. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

 

TUTUSTU MEIHIN - SOPISITKO JOUKKOON?

Viihtyisitkö sinä MORElla? Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta! Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Meillä on jatkuva tarve uusille ohjelmistosuunnittelijoille ja mobiilikehittäjille, mutta aika ajoin meiltä löytyy uramahdollisuuksia myös muille asiantuntijoille. Katso siis avoimet työpaikkamme tai kerro osaamisestasi avoimessa hakemuksessa. Odotamme jo innolla, että kuulemme sinusta! #SeonMORE


 P.S. Kuulet uramahdollisuuksistamme ensimmäisenä ottamalla seurantaan Etteplan MOREn LinkedInin, Instagramin, Facebookin ja Twitterin. Katso myös Etteplanin avoimet työpaikat!


Etteplan MORE - Rekryilmoitukset

 

Etteplan MORE kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku