Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sujuvaa tiedonhallintaa, monikanavaista julkaisemista ja laadukasta sisällöntuotannon palvelua

post_image

TarjontaSujuva tiedonhallinta, tiedon yhdistely ja jakelu eri kanaviin on sisältörikkaiden palvelujen onnistumisen avain. Sisällönhallintajärjestelmän (CMS tai Content Management System) tulee olla ylläpitäjälle helppokäyttöinen, mutta mahdollistaa myös älykkään tiedon rikastamisen ja jakelun eri julkaisukanaviin kuten mobiilisovelluksiin, uutiskirjeisiin ja verkkopalveluihin.

Toteutamme ratkaisuja seuraaville alustoille: Optimizely (ent. Episerver), Wordpress, Prismic ja oma alustamme Infoweb.

Infoweb CMS

Infoweb on käytettävyydeltään omassa luokassaan oleva moderni ja tietoturvallinen sisällönhallintajärjestelmä. Monikanavainen julkaiseminen ja rajattomat integraatiot ovat osa alustan DNA:ta: InfoWeb kokoaa tietoa eri lähteistä, rikastaa sitä ja automatisoi julkaisemisen eri palveluihin. Alusta pohjautuu Microsoftin uusimpiin teknologioihin ja avoimen lähdekoodin sovelluskehykseen tarjoten skaalautuvuutta, valinnanvapautta ja mielenrauhaa.

Infoweb perustuu uudenlaiseen tiedonhallinnan periaatteeseen, mikä tukee rajapintakriittistä kehittämistä, tiedon monipuolista rikastamista sekä ketterää julkaisemista eri palvelu- ja viestintäkanaviin kuten verkkokauppoihin, mobiilisovelluksiin, infonäyttöihin ja erilaisiin verkkopalveluihin. Infoweb on suunniteltu tehostamaan sisällön hallintaa ja jakelua, toteuttamaan aidosti vaikuttavaa viestintää, karsimaan päällekkäistä työtä ja olemaan alusta, jonka pariin sisällöntuottajan on mukava palata.

Sisältöpalvelu

Parhaimmatkaan verkkoratkaisut eivät toimi ilman hyvää sisältöä. Sisältöpalvelumme voi auttaa, kun tarvitset lisäkäsiä verkkosivuston uudistusprojektin yhteydessä tai jatkuvassa sisältötyössäsi. Sisältöpalvelun tiimimme auttaa sinua kahdella tavalla:Yksittäisissä projekteissa kun olet esimerkiksi uudistamassa verkkosivustoasi, tai jatkuvana palveluna, jolloin autamme sinua päivittäisessä sisältötyössäsi tai hoidamme sen kokonaan puolestasi omien toiveidenne mukaisesti.

Molemmissa vaihtoehdoissa saat käyttöösi tiimimme pitkän kokemuksen sisältöjen saralta.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Sisällönhallinta

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Sisällönhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia