Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Paikkatietoa hyödyntävät kuluttajapalvelut meiltä

post_image

TarjontaHallitsemme karttapohjiin, reititykseen ja eri sijaintitietoihin perustuvat digiratkaisut – niiden käyttäjälähtöisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen. Asiantuntijoillamme on laaja kokemuspohja paikkatietoja hyödyntävien palvelluiden suunnittelusta ja kehittämisessä.

Olemme toteuttaneet mm. Rovaniemen kaupungin luontokohteiden ja -reittien palvelun, Suomenlinnan digioppaan ja useita integraatioita Suomi.fi -karttapalveluun. Kehittämisessä olemme hyödyntäneet MapServer-karttapalvelinta, Googlen karttapalvelua, Mapbox-alustaa, Maanmittauslaitoksen rajapintoja ja OpenStreetmap-karttapohjia. Integroimme paikkatietojärjestelmän osaksi loppukäyttäjää älykkäästi palvelevaan koneistoa ja teemme tiedon hallinnasta ja jakelusta sujuvaa.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Paikkatieto GIS

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Paikkatieto GIS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia