logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

CaseTerveystalo - Aidosti asiakaslähtöinen

Referenssi
Terveystalossa digitaalisen asioinnin kehittämiseen on panostettu suunnitelmallisesti jo usean vuoden ajan. Digitaalisten palvelujen kehitystä on ohjattu liiketoiminnan tavoitteista käsin onnistuneesti ja rima on pidetty kaiken aikaa korkealla. Tavoitteena on olla terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjä Euroopassa.

Tietotalo on Terveystalon pitkäaikainen kumppani digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Yhteisenä tavoitteena kehitystyössä on ollut terveyspalveluiden muuttaminen entistä asiakaslähtöisemmäksi.

Terveystalon palveluissa pyritään helppokäyttöisyyteen ja oikean ja ajankohtaisen tiedon välittämiseen asiakkaalle omien terveysvalintojen tueksi. Korkealuokkainen asiakaskokemus rakentuu asiakkaan kiinnostuksen mukaan personoitavista sisällöistä, asioinnin monikanavaisuudesta ja aina käden ulottuvilla olevista omista terveystiedoista.


Terveystalon digitaaliset palvelut

Terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys, jonka 150 toimipaikassa laskettiin 4 miljoonaa potilaskäyntiä viime vuonna. Terveystalon verkkopalvelun pääsivusto toimii asiointipalveluiden sisääntulona kaikille asiakasryhmille. Sivusto kokoaa yhteen palveluiden käytön kannalta keskeiset sisällöt ja toiminnot - ajanvarauksen, tiedot palveluista ja asiantuntijoista sekä ajankohtaistiedotuksen. Näiden lisäksi ajankohtaiset markkinointikampanjat ja terveyteen liittyvät sisällöt ovat näkyvillä verkkopalvelussa.

Oma Terveys

Oma Terveys on Terveystalon digitaalisen asioinnin ja terveyteen liittyvän sisältöön keskittyvä palvelu. Palvelu tarjoaa asiakkaalle henkilökohtaisen näkymän omiin terveystietoihin ja omaan asiakassuhteeseen Terveystalon kanssa. Omaan terveydentilaan ja sen edistämiseen kannustava sisältö sekä henkilökohtaiseen hoitopolkuun liittyvät toiminnot ja ilmoitukset antavat mahdollisuuden tehdä päivittäin oman terveydentilan kannalta tärkeitä päätöksiä.

Oma Terveys -mobiilisovellus

Oma Terveys -mobiilisovelluksen avulla asiakas varaa ja hallitsee omia lääkärikäyntejä ja hoitotapaamisiaan, näkee oman potilashistoriansa aikajanalla, tarkistaa laboratoriokäyntien ja kuvantamisen tiedot. Sovelluksen avulla oman terveyden kannalta tärkeistä asioista ja päätöksistä voidaan tehdä jokapäiväisiä. Mobiilisovellus on liitetty potilastietojärjestelmään ja sovelluksessa on nähtävissä omat tiedot lääkemääräyksistä laboratoriotuloksiin.
Ajanvaraus

Ajanvaraus on keskeinen osa digitaalista asiointia. Jo yli 60%Terveystalon ajanvarauksista tehdään netissä tai mobiilissa. Ajanvarauspalvelu toimii moottorina monille verkko- ja mobiilisovelluksille. Verkkoajanvarauksen toteutuksessa on keskitytty rakentamaan käyttökokemuksesta helppo ja erilaisiin asiakastilanteisiin vastaava.

Työterveyspalvelu

Työterveyspalvelu toimii yritysten näkymänä oman henkilöstön terveydentilaan. Palvelun kautta on nähtävissä voimassa olevien sopimusten lisäksi muun muassa tiedot oman henkilöstön palveluiden käyttömääristä ja muita erilaisia raportteja. Työterveyspalvelun tarjoamat tiedot antavat lähtökohdan oman henkilöstön hyvinvoinnin tiedolla ohjaamiseen.

Ammattilaisten ja sidosryhmien extranetit

Terveystalossa työskenteleville asiantuntijoille, keskeisille asiakasorganisaatiolle, vakuutusyhtiöille ja kunnille suunnatut extranet-palvelut helpottavat rutiininomaisia tietotarpeita sekä tuottavat asiantuntijoiden ja organisaation tarvitsemia raportteja ja analyyseja.

Lisätietoja Case Terveystalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tietotalo Infocenter Oy

Tiedot

Tilaaja: Tereydenhuolto
Ajankohta: 2010 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tietotalo Infocenter Oy, toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, +358 50 555 3630

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android
iOS
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Tietotalo Infocenter Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tietotalo Infocenter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tietotalo Infocenter - Muita referenssejä

Tietotalo Infocenter - Muita bloggauksia

Siirry Tietotalo Infocenter Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia