Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilisovelluksia vaativiin tarpeisiin ja kovaan käyttöön

post_image

TarjontaKehitämme laadukkaita ja liiketoimintaa palvelevia mobiilisovelluksia uusimmilla Microsoftin teknologioilla. Asiantuntijoillamme on laaja-alainen osaaminen vaativien asiointipalveluiden, integraatioiden ja verkkokauppojen kehittämisessä.

Kehitämme asiakkaittemme liiketoimintatarpeisiin korkeatasoisia mobiili- ja progressiivisia web app -sovelluksia (PWA). Ratkaisuissamme yhdistyvät helppokäyttöisyys, älykkäät integraatiot ja sujuva ylläpito.

Tarvitseeko liiketoimintasi raportoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksia? Microsoft Power Apps on ketterä tapa kehittää sovelluksia suoraan tiettyihin liiketoiminnan tarpeisiin. Power Appsin avulla voit tuoda tietoa esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmästä helppokäyttöiseen mobiilisovellukseen ja hallita oikeaa dataa helpolla tavalla esim. raportointia tehtäessä. Power Appsilla sovelluskehitys on kustannustehokasta ja ketterää. Yrityksesi saa sen avulla nopeasti juuri oikeanlaisia sovelluksia palvelemaan eri liiketoiminnan prosesseja.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietotalo Infocenter Oy:n tarjonta

Mobiilikehitys

Lisätietoja

Tietotalo Infocenter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tietotalo Infocenter Oy:n tarjontaa

Tietotalo Infocenter Oy:n Mobiilikehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tietotalo Infocenter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia